Τρόπος Ζωής

Λέω «μωρέ είμαι εγώ 56, δεν είμαι» – Galaksias Portal News

Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσω συμβουλές για τη Eurovision, τόνισε η Ευρυδίκη, που μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», σήμερα (09.04.2024), αποκάλυψε και την ηλικία της.

«Φέτος έσβησα 56 κεράκια και λέω “μωρέ είμαι εγώ 56, δεν είμαι”,», τόνισε με χιούμορ η Ευρυδίκη.

Σε ό,τι αφορά στον γιο της Άγγελο, από το γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους, η τραγουδίστρια είπε: «Προσπαθούσα να είμαι κοντά στον γιο μου, ένιωθα ενοχές όταν έπρεπε να πάω στη δουλειά. Έπρεπε να βρω τον τρόπο να συνδυάσω τη δουλειά και να είμαι και καλή μαμά, προσπάθησα, δεν ξέρω αν τα κατάφερα».

«Δεν είναι εύκολη πορεία τα 30 χρόνια καριέρας», συμπλήρωσε, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τον σύντροφό της, Μπομπ Κατσιώνη. «Είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς παγκοσμίως και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτόν.

Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής μου, από τη μία άκουγε Iron Maiden και από την άλλη Ευρυδίκη».

Σε ερώτηση για τη Eurovision, η Ευρυδίκη, που έχει συμμετάχει στον διαγωνισμό, είπε: «Πιστεύω ότι η Μαρίνα Σάττι θα πάει καλά το τραγούδι της έχει κάτι το τραβηχτικό, κολλάς. Το “Ζάρι” δεν είναι κοντά στα ακούσματά μου, αλλά ακούγοντάς το έχει κάτι που με τραβάει».

   

Και κατέληξε: «Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δώσω συμβουλές γιατί όσες φορές πήγα στη Eurovision δεν πήρα καλές θέσεις».

To άρθρο Ευρυδίκη: Λέω «μωρέ είμαι εγώ 56, δεν είμαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button