Κόσμος

Η Μπαρτσελόνα δεν θα κάνει μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι – Galaksias.com

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, δήλωσε ότι ο σύλλογος δεν θα κάνει «μεγάλες μεταγραφές» το επόμενο καλοκαίρι.

Τα οικονομικά προβλήματα των «Μπλαουγκράνα» είναι σημαντικά και γνωστά, με περαιτέρω περικοπές στους μισθούς σχεδόν βέβαιες και πιθανόν να περιορίσουν το περιθώριο για βελτίωση της ομάδας κατά την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωτίστως, η Μπαρτσελόνα σίγουρα θα χρειαστεί να βρει νέο προπονητή, αφού ο Τσάβι ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

«Δεν θα κάνουμε μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι», είπε ο Ντέκο στην καταλανική τηλεόραση. «Χρειαζόμαστε έναν νέο προπονητή που να κατανοεί την κατάσταση του συλλόγου, που να κατανοεί ότι έχουμε πολλούς νέους που πρέπει να εξελιχθούν και να δουλέψει πάνω τους, που να κατανοεί ότι μεγαλώνουμε ως ομάδα και ότι δεν θα κάνουμε κορυφαίες μεταγραφές το επόμενο καλοκαίρι».

«Δεν θέλουμε να πουλήσουμε κάποιον. Το ιδανικό σχέδιο είναι να βελτιώσουμε την τρέχουσα ομάδα χωρίς πωλήσεις. Αλλά αν πρέπει να πουλήσουμε κάποιον, θα πρέπει να ισορροπήσουμε τη νυν ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button