ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Βίντεο -ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης στην Πάτρα – Galaksias Portal News

Ένα ακόμη περιστατικό που σοκάρει με σκηνές βιαιοπραγίας και άγριου ξυλοδαρμού ανάμεσα σε ανήλικα κορίτσια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο ακόλουθο βίντεο, που τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμός μια 14χρονης, το βράδυ του Σαββάτου, στον Μόλο Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα, μετά από καυγά με άλλη συνομήλική της κοπέλα.

Πρωταγωνίστριες στο βίντεο είναι δύο κορίτσια που φοιτούν σε διαφορετικά γυμνάσια της Πάτρας, της ίδιας περίπου ηλικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, που δημοσίευσε το σχετικό βίντεο η λεκτική διαμάχη ανάμεσα σε δύο κοπέλες περίπου της ίδιας ηλικίας, εξελίχθηκε σε άγριο καυγά. Στο βίντεο φαίνεται η μία κοπέλα να τραβάει επίμονα από τα μαλλιά την άλλη, ενώ δεκάδες συνομήλικες τους παρακολουθούν το επεισόδιο παρακολουθούν χωρίς να επεμβαίνουν για να τις χωρίσουν.

Η επιτιθέμενη κοπέλα είχε τέτοια μανία, που ήθελε να ρίξει την άλλη στην θάλασσα, ενώ το θύμα μοιάζει να τα έχει χαμένα. Ακολουθεί σύρραξη και αναστάτωση από τις φωνές και τη φασαρία. Αφορμή για όλα αυτά ήταν κάποια λόγια που φέρεται να είπε η μια κοπέλα για την άλλη.

Το βίαιο περιστατικό δείχνει ότι οι συμπεριφορές αυτές ανάμεσα σε 14χρονα παιδιά έχουν εξελιχθεί πλέον σε ρουτίνα, εντός και εκτός σχολείων. Όσοι γονείς έτυχε να δουν το βίντεο σοκαρίστηκαν, εκφράζοντας τον εύλογο προβληματισμό τους για τι πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button