Τρόπος Ζωής

Δεν έχω μόνο οπίσθια, έχω και πτυχία πλέον – Galaksias Portal News

Το πτυχίο της στο Business Marketing πήρε πριν από μερικές μέρες η Έλενα Κρεμλίδου και η χαρά της δεν μπορεί να κρυφτεί. 0κτώ χρόνια σπούδαζε άλλωστε οκτώ χρόνια.

«Σπουδάζω πάνω από 8 χρόνια. Πέρασα στη σχολή που ήθελα, αλλά δεν μπόρεσα να την τελειώσω και ξεκίνησα σπουδές στο μάρκετινγκ», είπε η Έλενα Κρεμλίδου μιλώντας σήμερα (29.02.2024) στην εκπομπή «Breakfast@star.

«Η τηλεόραση με βοήθησε για τη δουλειά μου στα social. Δεν θα ξαναπήγαινα στα καλλιστεία», συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια για το σώμα της.

«Είναι ωραίο να έχεις καλλίγραμμο σώμα, αλλά δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν μόνο τα ωραία μου οπίσθια. Καλό είναι και αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχω και πτυχία πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια», είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

«Δεν μου αρέσει να σχολιάζω άλλους ανθρώπους στην τηλεόραση, θα έκανα ένα τηλεπαιχνίδι.

Στο Survivor έμαθα τον εαυτό μου και αντιμετώπισα την ασχήμια της ψυχής μου», συμπλήρωσε.

 

Όταν πριν από μερικές πήρε το πτυχίο της, η Έλενα Κρεμλίδου είχε κάνει και μια ανάρτηση στο Instagram, με φωτογραφίες από την αποφοίτησή της και ευχαριστίες.

Πόσο χαρούμενη και περήφανη είμαι για το πτυχίο μου! Μετά από σχεδόν 8 χρόνια σπουδών* επιτέλους έχω ένα αποδεικτικό μερικών εκ των κόπων μου και πέταξα και το πολυπόθητο καπέλο!

Πτυχιούχος Business Marketing (Management) class of 2023.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το Mediterranean College που ήταν δίπλα μου σαν οικογένεια σε όλα τα εύκολα και τα δύσκολα της φοίτησης μου αλλά και την αληθινή μου οικογένεια που είναι πάντα δίπλα μου σε οτιδήποτε χρειαστώ

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!

 

*8 χρόνια σπουδών: 4 χρόνια πάλεψα με την σχολή που πέρασα με τις πανελλήνιες αλλα δεν τελείωσα πριν αρχίσω το προπτυχιακό μου στο κολέγιο και 3+1 χρόνια η σχολή μου εδώ (το+1 ήρθε λόγω του Survivor).

To άρθρο Έλενα Κρεμλίδου: Δεν έχω μόνο οπίσθια, έχω και πτυχία πλέον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button