Υγεία & Διατροφή

Σάλος στην Σαουδική Αραβία με τον Ρονάλντο – Galaksias Portal News

Έρευνα ξεκίνησε η ομοσπονδία της ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας για την άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ .

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγώνα της Αλ Σαμπάμπ με την Αλ Νασρ, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας θέλησαν να πικάρουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και του φώναζαν την ιαχή «Μέσι, Μέσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρονάλντο μόνο ψύχραιμα δεν πήρε το τρολάρισμα των οπαδών και αφού έβαλε πρώτα το χέρι του στο αυτί του, κατόπιν έδειξε τα γεννητικά του όργανα ως απάντηση στο πικάρισμα.

Δείτε το βίντεο:

Για την ιστορία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι στο 21 λεπτό και η ομάδα του επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο αντιδρά στις προκλήσεις των αντιπάλων οπαδών στην Σαουδική Αραβία με αυτόν τον τρόπο.

Σε αγώνα με αντίπαλο την Αλ Χιλάλ, ο Πορτογάλος σταρ ήταν και πάλι εκνευρισμένος, τόσο λόγω του αποτελέσματος όσο και λόγω του συνεχούς πικαρίσματος που δεχόταν από τους οπαδούς των νικητών, οι οποίοι φώναζαν διαρκώς το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Μετά τον αγώνα, ένας οπαδός της Αλ Χιλάλ πέταξε ένα κασκόλ της ομάδας στον Ρονάλντο, ενώ αυτός κατευθυνόταν στα αποδυτήρια. Ο Πορτογάλος το έβαλε μέσα από το σορτσάκι του και το έτριψε στα γεννητικά του όργανα, ενώ στη συνέχεια το πέταξε πίσω στην εξέδρα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button