ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Λαμπερή πρεμιέρα για τη νέα σειρά μυθοπλασίας της COSMOTE TV – Galaksias Portal News

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση παρουσία των συντελεστών της σειράς, αλλά και εκπροσώπων από τον χώρο της τέχνης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η επίσημη πρεμιέρα της νέας παραγωγής μυθοπλασίας της COSMOTE TV, «17 Κλωστές».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το κοινό παρακολούθησε τα 2 από τα συνολικά 6 επεισόδια της σειράς, η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Την επίσημη πρεμιέρα προλόγισε ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης. Ο κ. Μιχαλάκης αρχικά ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές της σειράς για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας: «ήταν μια δύσκολη παραγωγική διαδικασία που κράτησε αρκετούς μήνες. Πιστεύουμε ότι οι «17 Κλωστές» είναι μια σειρά που θα αφήσει αποτύπωμα στην ελληνική τηλεόραση». Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην πολύτιμη συμβολή του ΕΚΟΜΕ, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής μυθοπλασίας τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία της σειράς ευχαρίστησε για τη συνεργασία την COSMOTE TV, τους συντελεστές και όλο το καστ που συμμετείχε στις «17 Κλωστές».

«17 Κλωστές»: Κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD – Προβολή και σε 4Κ ανάλυση

Οι «17 Κλωστές», σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου – Κάτιας Κισσονέργη, σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και τον Πάνο Βλάχο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 23:00 αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 1HD. Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, είναι ο Αντώνης (Πάνος Βλάχος), ένας φιλήσυχος τσαγκάρης. Ένας νέος άνδρας που όλοι αγαπάνε, μέχρι που τον συκοφαντούν αναίτια. Η κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας τον αναγκάζει να φύγει από το νησί και να κάνει μια νέα αρχή στον Πειραιά. Ξανά, όμως, η προσπάθειά του να ξεφύγει πέφτει στο κενό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγάλη πόλη, γεμίζοντας τον Αντώνη πίκρα και οργή. Τώρα, του μένει μόνο ένας δρόμος: η εκδίκηση.

Τον Πάνο Βλάχο πλαισιώνει ένα μεγάλο καστ Ελλήνων ηθοποιών που απαρτίζεται από τους: Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρή Κατσαφάδο, Μαρίνα Ψάλτη, Κώστα Φλωκατούλα, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Κώστα Φιλίππογλου, Μάνο Βακούση, Ταξιάρχη Χάνο, Φώτη Θωμαΐδη, Θάνο Τοκάκη, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου-Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστο Βελιάνο, Θράσο Σταθόπουλο, Τάσο Σωτηράκη, Νικόλα Μαραγκόπουλο, Ελένη Δαφνή και Νικόλα Δροσόπουλο.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα, Κώνσταντίνος Τσεντούρος, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Γιάννης Βουλγαράκης, Κωνσταντίνος Σειραδάκης, Φώτης Πέτσος, Γιώργος Κανέλλης, Κώστας Ροζής, Άπος Κυπραίος και Πέτρος Χυτήρης.

Οι «17 Κλωστές» που βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την «Tanweer Productions».

Όλες οι πληροφορίες για τη σειρά στο: www.cosmotetv-17klostes.gr.

Συντελεστές:

Παραγωγή: COSMOTE TV

Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Κάτια Κισσονέργη

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας

Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα

Executive Producers: Δημήτρης Μιχαλάκης, Φαίη Τσιτσιπή

Production Designer: Μιχάλης Σαμιώτης

Διευθυντής Φωτογραφίας: Claudio Bolivar

Μουσική: Μίνως Μάτσας

Ηχοληψία: Πάνος Παπαδημητρίου

Μοντάζ: Γιώργος Γεωργόπουλος

Ενδυματολόγος: Βασιλική Σύρμα

Hair Stylist: Έλενα Παρασκευά

Make-up Artist: Κατερίνα Βαρθαλίτου

Casting: Σταύρος Ράπτης – Fin Casting

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button