Τρόπος Ζωής

Η σχέση με την Έλενα Τσαβαλιά χτίστηκε σε γερές βάσεις, έγινε από φιλική, ερωτική – Galaksias Portal News

“Μετά ερωτευτήκαμε και ζήσαμε τα πρώτα μας χρόνια πολύ έντονα” δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Μάρκος Σεφερλής θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Μπαμπα-δες με τον Τάσο Ιορδανίδη και θα αναφερθεί στον γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά και το πως ξεκίνησε η σχέση τους.

“Με την Έλενα είμαστε μαζί 22 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μία παράσταση και ήμασταν κι οι δύο παντρεμένοι. Αφού παίξαμε μαζί, υπήρχε μία συμπάθεια. Εγώ δεν την ήθελα γιατί είχε δυνατή, διαπεραστική φωνή. Πού να ήξερα τι θα συμβεί.

Είχε τρεις άλλες προτάσεις που χάλασαν και τελικά ήρθε στην δουλειά αυτή. Ξεκινήσαμε τις πρόβες, υπήρχε συμπάθεια και γελούσε μαζί μου.

Ήμασταν και οι δύο σε άλλο γάμο. Χωρίσαμε. Δεν υπήρχε μεταξύ τίποτα ερωτικό. Μία συμπάθεια. Και αφού χωρίσαμε κι οι δύο αρχίσαμε να κάνουμε παρέα” ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

“Αυτή η σχέση από φιλική κατέληξε σε ερωτική. Χτίστηκε σε γερές βάσεις. Δεν την είδα στον δρόμο και είπα “πω πω ωραία γυναίκα”. Μετά ερωτευτήκαμε και ζήσαμε τα πρώτα μας χρόνια πολύ έντονα” πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε από το Happy Day.

To άρθρο Μάρκος Σεφερλής: Η σχέση με την Έλενα Τσαβαλιά χτίστηκε σε γερές βάσεις, έγινε από φιλική, ερωτική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button