Επικαιρότητα

Ρήμαζαν σπίτια σε Σύβοτα και Πέρδικα – Η πρώτη σύλληψη – Galaksias.com

Στα χέρια αστυνομικών στη Θεσπρωτία, ο ένας εκ των δύο δραστών. Εξιχνιάστηκαν συνολικά 7 διαρρήξεις και κλοπές σπιτιών, στα Σύβοτα και στην Πέρδικα…

Η εγκληματική δράση δύο αλλοδαπών έλαβε τέλος, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αστυνομικοί της οποίας συνέλαβαν μετά τα μεσάνυχτα τον έναν από αυτούς, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του. Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ (31-03-2024) οι αλλοδαποί διέρρηξαν κατοικία στην Πέρδικα Θεσπρωτίας και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν από αυτούς, ο οποίος κινούταν πεζός στην ευρύτερη περιοχή.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 480 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, κινητό τηλέφωνο, ρολόι χειρός, καπέλο τύπου «τζόκεϊ», γάντια, λοστός και φακοί.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι, έχοντας οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών, προέβησαν κατά την τελευταία εβδομάδα στη διάπραξη συνολικά επτά κλοπών από σπίτια στα Σύβοτα και την Πέρδικα, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια και χρυσαφικά, συνολικής αξίας περίπου 6.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του καθώς και τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button