ΑθλητικάΕνημέρωση

Για το «θαύμα» της πρόκρισης στη Σερβία – Galaksias Portal News

Θα τα δώσει όλα για μια απίστευτη ανατροπή. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 2 HD), στη ρεβάνς της ήττας του με 4-1 στο «Καραϊσκάκης», με σκοπό να «σοκάρει» την Ευρώπη, να φέρει… τούμπα την πρόκριση και να περάσει αυτός στους «8» του Conference League.

Η ήττα του με 4-1 στο Φάληρο κάνει το έργο του… σχεδόν ακατόρθωτο. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν έχει τίποτα να… χάσει και θα παίξει απόψε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Σερβία, για τη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στους “8” του Conference League.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νέα εντός έδρας ήττα, με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, ένα αποτέλεσμα που βύθισε στην εσωστρέφεια τους Πειραιώτες και που εμφάνισε -σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό- τα αμυντικά του προβλήματα.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ θα παίξει στη ρεβάνς με την Μακάμπι τελ Αβίβ για το γόητρό της, επιζητώντας το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να συλλέξει από το παιχνίδι, σε επίπεδο αποτελέσματος, εμφάνισης αλλά και βαθμών για την Ελλάδα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Σερβία, στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα και ορισμένοι φίλοι των “ερυθρολεύκων” έχουν ταξιδέψει στη γειτονική χώρα για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Αναφορικά με το πλάνο της τακτικής προσέγγισης, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φέρεται να κάνει σκέψεις ακόμα και για ενδεκάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Τσικίνιο, Φορτούνης, ενώ μένει να φανεί αν θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές ο Βάσκος ή θα έχει μικρό ροτέιρσον!

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές και εκτός έμεινε μόνο ο Αλεξανδρόπουλος ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Εκτός και οι Μπιανκόν, Βέζο, Άμπι, Καμπράλ, Ζέλσον Μαρτίνς, Ναβάρο οι οποίοι δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Απ’ την άλλη, ο Ρόμπι Κιν δεν υπολογίζει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στους Σαράν Γιενί, Ραζ Σλόμο, Ανρί Αντό, Γιουνές Μελντά. Αντιθέτως επιστρέφουν και είναι διαθέσιμοι οι Ντέρικ Λούκασεν, Κίκο Μποντόσο και Γιόναταν Κοέν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μισπάτι – Σαχάρ, Ναχμίας, Σαμπορίτ, Ρεβίβο – Φαν Όφερεϊμ, Πέρετζ, Κανιτσόφσκι – Νταβίντα, Ζάχαβι, Μίλσον.

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο – Φορτούνης, Όρτα, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι

Βοηθοί: Ντανιέλε Μπιντόνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι

VAR: Μάρκο Ντι Μπέλο, Τζανλούκα Αουρελιάνο

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Για το «θαύμα» της πρόκρισης στη Σερβία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button