ΑθλητικάΕνημέρωση

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τη ρεβάνς του Conference League – Galaksias Portal News

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο των «16» του Conference League έγινε γνωστή, με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να μην συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

O Ολυμπιακός αναχώρησε για το Ισραήλ, για το παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για το δευτερο παιχνίδι των δυο ομάδων στους «16» του Conference League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να ανακοινώνουν τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες να αντιμετωπίσει πέρα από τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, με τον Έλληνα μέσο να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, κάτι που τον έθεσε νοκ-αουτ για την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Ο Ολυμπιακός έχει μια πάρα πολύ δύσκολη πρόκληση, καθώς οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί με 1-4 στο πρώτο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» με την πρόκριση στην επόμενη φάση να φαντάζει από πολύ δύσκολη έως απίθανη.

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τη ρεβάνς του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button