ΕνημέρωσηΠολιτική

«Δεν συνδέεται με το δυστύχημα των Τεμπών η μη εκτέλεση της σύμβασης «717» – Galaksias Portal News

Επανέρχεται στο ζήτημα των Τεμπών μία μέρα μετά το αίτημά του για προανάκριση ως προς το πρόσωπό του στο πλαίσιο της διερεύνησης ποινικών ευθυνών για το φριχτό σιδηροδρομικό δυστύχημα ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

«Δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια ανάμεσα στη μη εκτέλεση της σύμβασης 717 και στην τραγωδία των Τεμπών», υποστήριξε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι η ολοκλήρωση ενός έργου, οποιουδήποτε έργου, δεν μπορεί να συνδέεται με οποιοδήποτε δυστύχημα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διερευνηθεί», δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Πρόσθεσε, όμως, ότι «από τη στιγμή που δεν είχε ολοκληρωθεί η σύμβαση «717» έπρεπε να υπάρχουν πρόσθετα μέτρα και δεν είχαν ληφθεί».

Ο κ. Σπίρτζης εξέφρασε για ακόμη μια φορά την άποψη πως «για ό,τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο σιδηρόδρομο και για ό,τι έχει γίνει σε σχέση με το έγκλημα των Τεμπώμ πρέπει να ρίξουμε όλοι άπλετο φως. Να μην μείνει τίποτα στη γκρίζα ζώνη, στη σκιά», σημείωσε.  

 

To άρθρο Χρήστος Σπίρτζης: «Δεν συνδέεται με το δυστύχημα των Τεμπών η μη εκτέλεση της σύμβασης «717» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button