Τρόπος Ζωής

Κάθε πράγμα έχει μια ταμπέλα, είμαστε ρατσιστές με όλα τα χαρακτηριστικά – Galaksias Portal News

«Το να είσαι ευειδής πάντα είχε στίγμα και μια ταμπέλα» εξηγεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Τόσο στην μεγάλη αναγνωρισιμότητα που ήρθε μέσα από την τηλεόραση όσο και τις συμπεριφορές που αντιμετώπισε λόγω ομορφιάς στη θεατρική της διαδρομή εστίασε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλώντας στο “I love Σου Κου” στον ΑΝΤ1 το πρωινό της Κυριακής. 

«Ήταν πολύ περίεργη και άγρια η μεγάλη αναγνωρισιμότητα για τότε. Και όχι μόνο αυτό. Πρόσφατα συζητούσα για το πως έχουν αλλάξει οι εποχές. Τότε το να κάνεις τηλεόραση ήταν οριακά κατάπτυστο για τον χώρο τον δικό μας. Έχει σημασία αυτό. Ήταν δηλαδή ότι ήσουν λίγο… του πεταματού. Και στη σχολή δεν μας έλεγαν “πηγαίνετε, κάνετε τηλεόραση” αλλά μόνο θέατρο» εξήγησε, αρχικά, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια,

«Το να κάνεις καθημερινό σίριαλ τότε, όσοι ηθοποιοί συμμετείχαν σε καθημερινό, ήταν ευτελές ενώ τώρα είναι ζητούμενο για τη νέα γενιά ηθοποιών. Έχει αλλάξει αυτό. Εμένα η αναγνωρισιμότητα με είχε κάνει τότε να κρυφτώ και αυτό βέβαια είχε κόστος. Δεν ξέρω αν έχασα δουλειές, αλλά έχασα χρόνο. Δεν χάρηκα την επιτυχία».

«Κρύφτηκα για πολύ περισσότερο καιρό από όσο έπρεπε. Έπρεπε να κρυφτώ για λίγο, να μαζευτώ, αλλά το κράτησα λίγο παραπάνω. Αυτό είχε να κάνει με μένα, ότι δηλαδή άργησα πολύ να πω “α τώρα το περάσαμε και προχωράμε”.

Δεν ήταν ακριβώς φοβία, ήταν ρεαλισμός. Δηλαδή όταν μπαίνεις στη σχολή και υπάρχει καθηγητής που σου λέει “γιατί έρχεστε εδώ δεσποινίς και δεν πάτε να γίνετε μοντέλο;”, δεν είναι φοβία. Είναι ένα ρεαλιστικό πράγμα.

  

Το να είσαι ευειδής πάντα είχε στίγμα και μια ταμπέλα. Και το κάθε πράγμα έχει μια ταμπέλα, είμαστε ρατσιστές με όλα τα χαρακτηριστικά» υπογράμμισε, επίσης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον ΑΝΤ1.

To άρθρο Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Κάθε πράγμα έχει μια ταμπέλα, είμαστε ρατσιστές με όλα τα χαρακτηριστικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button