Κόσμος

«Αυτό που διαβάσατε είναι εντελώς αναληθές» – Galaksias.com

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, παρουσιάστηκε αναστατωμένος για τις «πληροφορίες» ότι θα έφευγε για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα, της οποίας ο προπονητής Τσάβι σχεδιάζει να παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν.

«Αυτό που διαβάσατε χθες είναι εντελώς αναληθές. Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους την παραμονή του αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ξέρω από πού προέρχεται. Δεν έχει πηγή, δεν έχει τίποτα. Και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάτε για προσωπικά πράγματα. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε στην Άρσεναλ και όλοι μοιραζόμαστε αυτή τη φιλοδοξία. Θέλουμε περισσότερα, δεν είμαστε ικανοποιημένοι και ο σύλλογος θέλει άλλη μια ώθηση για να πάει σε άλλο επίπεδο», είπε

Ο Αρτέτα είπε επίσης ότι ελπίζει να αγωνιστούν ο μέσος Ντέκλαν Ράις και ο αμυντικός Γκάμπριελ Μαγκαλάες. Και οι δύο παίκτες αποχώρησαν τραυματισμένοι κατά τη διάρκεια της εντός έδρας νίκης 5-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, με τον Γκάμπριελ να σκοράρει δύο φορές.

«Είχαμε κάποια προβλήματα στο τέλος του τελευταίου αγώνα, οπότε θα αξιολογήσουμε αυτούς τους παίκτες», ανέφερε και συνέχισε: «Ο Ράις είναι ένας από αυτούς. Ελπίζω να είναι καλά. Ο Γκάμπριελ είναι ο άλλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άρσεναλ, που ήταν στην κορυφή τον Δεκέμβριο, έχει υποχωρήσει στην τρίτη θέση με 43 βαθμούς, πέντε πίσω από την Λίβερπουλ. Η Φόρεστ, που έχει κερδίσει δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, βρίσκεται στη 16η θέση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button