ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Μένει οριστικά τη νέα σεζόν ο Βιρτζ» – Galaksias Portal News

Η Λεβερκούζεν ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι τη συνεργασία της με το νέο μεγάλο αστέρι της, τον Φλόριαν Βιρτζ, αλλά ξέρει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο δυναμικό της, καθώς και ο ίδιος θέλει να κάνει το «άλμα» στην καριέρα του.

Ο 20χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος είναι στο «στόχαστρο» των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων, υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπάγερ έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά θεωρείται αδύνατο να μείνει έως τότε στο «Μπάι Αρίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενδιαφέρον αγγλικών και ισπανικών ομάδων παραμένει έντονο, αλλά σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Φερνάντο Κάρο, θα μείνει οριστικά και τη νέα σεζόν στο δυναμικό της ομάδας:

«Ο Φλόριαν θα είναι μαζί μας και τη νέα σεζόν. Το συμφωνήσαμε με τον πατέρα του. Είναι μεγάλος παίκτης και κάποια ημέρα θα κερδίσει τη χρυσή μπάλα», δήλωσε σχετικά στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του το καλοκαίρι του 2025.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το κασέ του Βιρτζ έχει «σκαρφαλώσει» στα 130 εκατ. ευρώ, ενώ το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής θα φθάσει τα 150 εκατ. ευρώ (!) με τις προμήθειες των μάνατζερ και τους φόρους. Τη φετινή χρονιά ο Γερμανός σταρ της Λεβερκούζεν μετράει 11 γκολ και 10 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις, οδηγώντας την στην κατάκτηση του τίτλου φέτος στην μπουντεσλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button