ΕνημέρωσηΠολιτική

Συρεγγέλα: Μηδενική ανοχή σε περιστατικά βίας κατά των γυναικών- Ειδική εκδήλωση στη Βουλή

Στους βασικούς άξονες του σχεδίου για την έμφυλη και οικογενειακή βία αναφέρθηκε στη Βουλή στην ειδική εκδήλωση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη «Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών» η Μαρία Συρεγγέλα και έστειλε μήνυμα μηδενικής ανοχής στα περιστατικά βίας κατά γυναικών.

«Μια βίαιη συμπεριφορά δε είναι τυχαία και μπορεί να επαναληφθεί, να μην προσπαθεί η γυναίκα να επιβιώσει μέσα στο φόβο, να μην σιωπούμε και να στρέφουμε αλλού το βλέμμα», επεσήμανε η υφυπουργός Εργασίας και σημείωσε ότι η νέα καμπάνια που τονίζει ότι οι λέξεις των θυτών γίνονται μαχαιριές για τις γυναίκες, έχει ευαισθητοποιήσει γυναίκες και νέους.

«Η ελληνική κοινωνία με γενναίο βηματισμό ξεκίνησε την πορεία για να βγει από τη σιωπή και τον φόβο, γιατί άκουσε, έμαθε και εμπιστεύθηκε το Δίκτυο Δομών που υπάρχει σε όλη τη χώρα και προσφέρει δωρεάν βοήθεια, συμβουλές ή προστασία σε κάθε γυναίκα που είναι θύμα οποιασδήποτε μορφής παρενόχλησης ή βίας», ανέφερε η υφυπουργός Εργασίας.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger