Τρόπος Ζωής

«Λύγισε» η Έμμα Στόουν παραλαμβάνοντας το Όσκαρ! Η συμβουλή του Λάνθιμου και το ατύχημα με το φόρεμα

Κάποτε, η Τζένιφερ Λόρενς, ανεβαίνοντας στη σκηνή να παραλάβει το Όσκαρ της, είχε πέσει στις σκάλες. Η Έμμα Στόουν έμεινε όρθια, αλλά το… ατύχημα, δεν το γλίτωσε.

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, η Έμμα Στόουν κέρδισε το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Φέτος, όσα τα βραβεία των πρωταγωνιστικών (Α’ ή Β’ ρόλου) τα παρουσίασαν πέντε παλιότεροι νικητές.

Όταν λοιπόν η περσινή νικήτρια, Μισέλ Γεό, ανακοίνωσε ότι το Όσκαρ Ά’ γυναικείου ρόλου πηγαίνει στην Έμμα Στόουν, η πρωταγωνίστρια του Poor Things και μούσα του Γιώργου Λάνθιμου, σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο της.

Αλλά ανεβαίνοντας στη σκηνή κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με το φόρεμά της, το οποίο μάλλον είχε σκιστεί στην πλάτη.

«Το φόρεμά μου χάλασε. Είμαι σίγουρη ότι έγινε κατά τη διάρκεια του I am just Ken (σ.σ. του τραγουδιού από τη Barbie που ερμήνευσε ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ξεσήκωσε το Dolby Theatre)», είπε η Emma Stone, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν.

«Σάντρα, Ανετ, Κάρεϊ, Λίλυ: το μοιράζομαι μαζί μας. Σας είναι ευγνώμων» είπε στην συνυποψήφιές της η Έμμα Στόουν, με τα δάκρυα να αρχίζουν να τρέχουν από τα μάτια της. Αποκάλυψε ότι πριν από μερικές μέρες ένιωσε πανικό ενόψει των Όσκαρ. Αλλά ο Γιώργος Λάνθιμος τη συμβούλευσε να το βγάλει από το μυαλό της γιατί, στην τελική, ήταν μια ομαδική προσπάθεια.

«Γιώργο, σε ευχαριστώ για το δώρο ζωής που μου έκανες προσφέροντας μου το ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ», είπε στον Λάνθιμο η Στόουν.

Με δάκρυα στα μάτια, η πρωταγωνιστρία του Poor Things ευχαρίστηκε τους γονείς, τα αδέρφια της, τον σύζυγό της και την κορούλα της που σε μερικές μέρες γίνεται τριών ετών.

To άρθρο «Λύγισε» η Έμμα Στόουν παραλαμβάνοντας το Όσκαρ! Η συμβουλή του Λάνθιμου και το ατύχημα με το φόρεμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button