Επικαιρότητα

Και Καμπράλ και Βέζο πήρε ο Ολυμπιακός – Galaksias.com

Και Καμπράλ και Βέζο ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός και οι μεταγραφές των Πειραιωτών έφτασαν τις οκτώ στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Καμπράλ αυτή τη στιγμή είναι με το Πράσινο Ακρωτήρι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του εκεί θα ενσωματωθεί στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ζοβάνε Εντουάρντο Μπόρζες Καμπράλ. Ο 25χρονος εξτρέμ γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1998 στο Πράσινο Ακρωτήρι και σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Sporting, προερχόμενος από την Grémio Nhagar της χώρας του. Αφού αγωνίστηκε στην U17, στην U19 και στη δεύτερη ομάδα της Sporting, πραγματοποίησε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα τον Οκτώβριο του 2017.

Τον Ιανουάριο του 2022 παραχωρήθηκε στη Lazio με τη μορφή δανεισμού και το ίδιο συνέβη τον Αύγουστο του 2023, στη Salernitana. Ο Καμπράλ έχει κάνει 107 συμμετοχές με τη Sporting, με απολογισμό 21 γκολ και 18 ασίστ. Εφέτος με τη Salernitana σε 13 συμμετοχές πέτυχε δύο τέρματα.

Είναι εννέα φορές διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, με το οποίο συμμετέχει στο εφετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Με τη Sporting έχει αγωνιστεί σε Champions League και Europa League, ενώ εφέτος έχει παίξει σε 13 ματς με τη Salernitana, εκ των οποίων τα 12 στη Serie A“.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button