ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ο Άρης θέλει τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα» – Galaksias Portal News

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, ζήτησε να τηρηθούν όσα αναφέρονται στην προκήρυξη της ΕΠΟ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εμμένοντας στην απόφασή του για τη διεξαγωγή του αγώνα -κόντρα στον παναθηναϊκός- στο Πανθεσσαλικό.

Με επίσημη δήλωσή του, ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπακτάκος, ανέφερε μετά το τέλος της σύσκεψης με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: “Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο, όπως λέει η προκήρυξη. Στον Βόλο, ωστόσο, με βάση τον νέο νόμο, πρέπει να πληρούνται προϋποθέσεις, που σήμερα δεν πληρούνται. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, που το βλέπω δύσκολο. Σήμερα, λοιπόν, η απόφαση της ΕΠΟ είναι τελικός κεκλεισμένων των θυρών. Το Πανθεσσαλικό δεν μπορεί να φιλοξενήσει τελικό με κόσμο”.

To άρθρο Καρυπίδης: «Ο Άρης θέλει τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button