ΕνημέρωσηΠολιτική

Πόσες και ποιες εταιρείες έχει τελικά και ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές του δραστηριότητες – Galaksias Portal News

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον Στέφανο Κασσελάκη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης επιμένει στα ερωτήματα αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσσελάκη πως «πετάει τη μπάλα στην εξέδρα» ενώ επαναφέρει τα ερωτήματα για τους χειρισμούς του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην υπόθεση της Novartis κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για ένοχη σιωπή.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αρνούμενος να αποκαλύψει ποιες ακριβώς είναι.
Αμήχανα ψελλίζει αοριστίες και πετάει λάσπη μέσω διαρροών, απαντώντας σε ζητήματα που δεν του τίθενται και όχι στα πραγματικά αμείλικτα ερωτήματα που εγείρονται.

Όσο ο κ. Κασσελάκης πετά την μπάλα στην εξέδρα, τόσο εκτίθεται. Από το «με λένε Στέφανο» του περασμένου Σεπτεμβρίου, πέρασαν μόλις έξι μήνες για να φτάσουμε στο «με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω».

Εμείς τον καλούμε και πάλι να απαντήσει ο ίδιος, «αδιαμεσολάβητα» όπως αρέσκεται να λέει, σε συγκεκριμένα ερωτήματα που προκύπτουν:
Πόσες και ποιες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό; Ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη; Γνωρίζει, ως όφειλε, τι προβλέπει ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση του κόμματος που τώρα είναι πρόεδρος;

Θα περιμένουμε. Ας το κάνει ο ίδιος – έστω μέσω Tik Tok, αφού ούτε με τις άτυπες ενημερώσεις του ΣΥΡΙΖΑ απαντά, αλλά επιλέγει την υπεκφυγή. Είναι αξιοσημείωτο δε, ότι στην άτυπη ενημέρωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να μην πει κουβέντα για το άλλο σκέλος των ερωτημάτων που θέσαμε για τα «παρα-συστήματα» που λειτουργούσαν στο μέγαρο Μαξίμου επί των ημερών του κ. Τσίπρα – όπως πλέον ομολογούν και οι ίδιοι του οι υπουργοί.

Αυτή η σιωπή σημαίνει ενοχή ή άδειασμα, ή ενδεχομένως και τα δύο».

To άρθρο Μαρινάκης για Κασσελάκη: Πόσες και ποιες εταιρείες έχει τελικά και ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές του δραστηριότητες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button