ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η Sonos αποκαλύπτει το πλήρως επανασχεδιασμένο Sonos App και φέρνει υπηρεσίες, περιεχόμενο και System Controls σε μία εξατομικευμένη Home Screen

Η Sonos αποκάλυψε την πιο εκτεταμένη επανασχεδίαση της εφαρμογής της που έχει γίνει ποτέ, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου εμπειρία streaming που επιτρέπει στους ακροατές να οργανώνουν τις αγαπημένες τους λίστες, σταθμούς, άλμπουμ και πολλά άλλα από περισσότερες από 100 υπηρεσίες σε μια εξατομικευμένη οθόνη. Η νέα Home Screen παρέχει ταχύτερη πρόσβαση στον χειρισμό των Sonos σας με ένα απλό swipe, κάνοντας την αλλαγή από καρτέλα σε καρτέλα παρελθόν. Ως o ηγέτης στην εμπειρία ήχου με πλήρη αφοσίωση στη βελτίωση της μουσικής ακρόασης, η Sonos επανασχεδίασε την εφαρμογή σε μια σύγχρονη πλατφόρμα λογισμικού για μια ευκολότερη, ταχύτερη και καλύτερη εμπειρία χρήστη. Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή υποστηρίζει όλα τα υπάρχοντα προϊόντα S2 και θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως μέσω μιας ενημέρωσης του S2 mobile app και μέσω μιας ολοκαίνουργιας Web εφαρμογής στις 7 Μαΐου 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρουσιάσαμε στον κόσμο την multi-room μουσική πριν από 20 χρόνια και σήμερα παίζουμε περήφανα σε περισσότερα από 15 εκατομμύρια σπίτια. Καθώς πάντα πιέζουμε τους εαυτούς μας να καινοτομούμε και να ακούμε τα σχόλια από τους παθιασμένους πελάτες μας, νιώσαμε ότι τώρα ήταν η ώρα να επανασχεδιάσουμε την εμπειρία του χρήστη στην εφαρμογή Sonos», δήλωσε ο Patrick Spence, Διευθύνων Σύμβουλος της Sonos. «Μετά από ενδελεχή ανάπτυξη και δοκιμές, είμαστε σίγουροι ότι αυτή η επανασχεδιασμένη εφαρμογή είναι ευκολότερη, ταχύτερη και καλύτερη. Ανεβάζει για άλλη μια φορά τον πήχη στην εμπειρία ακρόασης οικιακής μουσικής και διαμορφώνει την ικανότητά μας να επεκταθούμε σε νέες κατηγορίες και εμπειρίες».

«Η εμπειρία streaming σήμερα έχει καταμεριστεί σε πολλές πλατφόρμες λόγω διαφορετικών προσφορών περιεχομένου, αλγοριθμικής κατάταξης, ή απλά της επιθυμίας να αναδημιουργούμε λίστες αναπαραγωγής σε πολλαπλές μορφές, δήλωσε ο Maxime Bouvat-Merlin, Chief Product Officer της Sonos. «Ως το μόνο audio brand με ανοιχτή πλατφόρμα που προσφέρει εκτεταμένες επιλογές, η Sonos διευκολύνει τον έλεγχο ηχείων σας και την επιμέλεια των αγαπημένων σας ήχων σε μία οθόνη. Η νέα επανασχεδιασμένη εφαρμογή προσφέρει την πιο ανεμπόδιστη εμπειρία streaming, φέρνοντας όλο το περιεχόμενο με έξυπνο έλεγχο στην Home Screen».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

100+ streaming υπηρεσίες, μία Home Screen

Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή Sonos δίνει προτεραιότητα σε μια εμπειρία ανθρώπινης ακρόασης επιτρέποντάς σας να φέρετε τις αγαπημένες σας επιλογές στο επίκεντρο ενώ παράλληλα σας δίνει περισσότερο έλεγχο για να κάνετε την streaming εμπειρία σας προσωπική.

  • Μπείτε στη «μουσική σας» (και εκτός εφαρμογής) πιο γρήγορα: Δεν χρειάζεται να ψάχνετε μεταξύ των καρτελών — η νέα Home Screen προβάλλει όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο και τα στοιχεία ελέγχου. Γρήγορα μεταβείτε στην πρόσφατη αναπαραγωγή σας, περιηγηθείτε σε βιβλιοθήκες και προτάσεις από τις υπηρεσίες που προτιμάτε και γεμίστε το σπίτι σας με μουσική και όλους τους ήχους που αγαπάτε.
  • Προσαρμογή και επιμέλεια: Απολαύστε απαράμιλλη εξατομίκευση σχεδιάζοντας την Αρχική οθόνη σας έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει τον τρόπο που ακούτε. Καρφιτσώστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο και υπηρεσίες, στη συνέχεια μετακινήστε, επεξεργαστείτε ή τακτοποιήστε τα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  • Αναζήτηση σε κάθε streaming βιβλιοθήκη: Αναζητήστε έναν καλλιτέχνη, τραγούδι, podcast ή audiobook σε όλες τις προτιμώμενες streaming εφαρμογές ταυτόχρονα μέσω μιας εύχρηστης γραμμής αναζήτησης που είναι πάντα διαθέσιμη απευθείας στην αρχική οθόνη σας.
  • Αναβαθμισμένος έλεγχος συστήματος: Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της Home Screen για να ελέγξετε ολόκληρο το σύστημά σας και να αποκτήσετε ένα οπτικό overview του τι παίζει σε κάθε ηχείο σας, να ομαδοποιείτε γρήγορα τα ηχεία και να ορίζετε την τέλεια ένταση ήχου από οπουδήποτε στην εφαρμογή.

Προσβάσιμη από οποιονδήποτε σύγχρονο web browser, μια ολοκαίνουργια Web εφαρμογή επιτρέπει στους ακροατές τον ίδιο απρόσκοπτο έλεγχο συστήματος όπως το mobile app. Η Web εφαρμογή θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα Sonos desktop controller και θα είναι διαθέσιμη μαζί με το επανασχεδιασμένη mobile app στις 7 Μαΐου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το sonos.com, και ακολουθήστε την @sonos.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button