ΕνημέρωσηΠολιτική

Η KOVE στο Dakar Rally 2024 – Galaksias Portal News

Το Rally Dakar ολοκληρώθηκε και η KOVE κατάφερε για άλλη μια φορά να συγκεντρώσει πάνω της την προσοχή ολόκληρου του μοτοσυκλετιστικού κόσμου, αφού απέδειξε ότι και φέτος έγινε συνώνυμο των αξιών που πρεσβεύουν οι αγώνες rally: Αποφασιστικότητα, Αφοσίωση, Αντοχή, Επιμονή και Εξέλιξη.

Μετά το περσινό επίτευγμα, όπου η KOVE έγραψε Ιστορία όντας η πρώτη αμιγώς κινέζικη ομάδα που ολοκλήρωσε τον αγώνα με όλες τις εργοστασιακές της συμμετοχές να τερματίζουν, και μάλιστα σε καλές θέσεις στην τελική κατάταξη, ο φετινός στόχος έβαλε ακόμη υψηλότερα τον πήχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας στο οπλοστάσιό της μία καινούργια έκδοση για το Dakar, την 450 Rally EX, και τρεις εργοστασιακές συμμετοχές μαζί με δύο ιδιωτικές – μία εκ των οποίων το ανερχόμενο αστέρι των rally Mason Klein, – η KOVE ξεκίνησε τον αγώνα έτοιμη να αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις.

Το φετινό Rally Dakar χαρακτηρίστηκε, όχι άδικα, από πολλούς, ως το πιο εξαντλητικό και ανελέητο rally των τελευταίων ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά φέτος άλλωστε συμπεριλήφθηκε και μια “υπερειδική” διάρκειας 48 ωρών, κατά την οποία οι αναβάτες και οι μοτοσυκλέτες ήταν εντελώς μόνοι τους, χωρίς καμία υποστήριξη και με διανυκτέρευση στην έρημο.

 

Οι αναβάτες της KOVE χρειάστηκε να ξεπεράσουν ανυπέρβλητα εμπόδια και να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρες δυσκολίες.

Χάρη στο παροιμιώδες ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν, στην αφοσίωσή τους στον τελικό στόχο κατάφεραν να αντλήσουν γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία, ως εφόδια για την πορεία που έχει χαράξει το εργοστάσιο με ένα τετραετές πλάνο μέχρι την απόλυτη επιτυχία: τη νίκη!

Δυστυχώς, οι Mason Klein και Xavier Flick δεν κατάφεραν να τερματίσουν τον αγώνα, αλλά οι υπόλοιποι αναβάτες έφτασαν στον τερματισμό της 12ης ειδικής που σηματοδότησε και το τέλος του εμβληματικού Rally Dakar.

 

O πρόεδρος και ιδρυτής της KOVE, Xue Zhang, έζησε όλο τον αγώνα από την “πρώτη γραμμή” δίνοντας λύσεις και αντιμετωπίζοντας ο ίδιος πολλές φορές τα θέματα που προκύπταν, αντικατοπτρίζοντας ουσιαστικά ολόκληρη τη φιλοσοφία της εταιρείας.

Η ομαδικότητα και η ικανότητα να αντλείς κάθε τι θετικό ακόμη και μέσα από τις μεγαλύτερες προκλήσεις και δυσκολίες, σε συνδυασμό με την εξέλιξη μέσα από τους αγώνες, είναι η εγγυημένη συνταγή για να φτάσεις στους στόχους σου.

Κάθε εμπόδιο μαθαίνεις να το εκμεταλλεύεσαι υπέρ σου και να κερδίζεις κάτι από αυτό. Κι αν μη τι άλλο, η KOVE για μία ακόμη φορά στο φετινό Dakar, απέδειξε ότι είναι κάτι που ξέρει να το κάνει καλά…

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button