ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το πολιτικό αδιέξοδο για την κυβέρνηση είναι εδώ

«Το πολιτικό αδιέξοδο για την κυβέρνηση είναι εδώ. Δυστυχώς, συνακόλουθα μεγαλώνει το αδιέξοδο της καθημερινότητας για τους περισσότερους πολίτες της χώρας μας» τονίζει μεταξύ άλλων ο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης συγκάλεσε την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας για να αποτιμήσει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2023, καθώς, όπως ο ίδιος δήλωσε, οι Ευρωεκλογές δεν άλλαξαν τίποτα. Παρ’ ότι το 41% έγινε 28% κι έχασε 13 μονάδες, προτιμά να ασχολείται με το άθροισμα της αντιπολίτευσης, παρά να εμβαθύνει στα πολιτικά μηνύματα της κάλπης.

Το πολιτικό αδιέξοδο για την κυβέρνηση είναι εδώ. Δυστυχώς, συνακόλουθα μεγαλώνει το αδιέξοδο της καθημερινότητας για τους περισσότερους πολίτες της χώρας μας.

Αυτό που αρνείται ο κ. Μητσοτάκης, μη λαμβάνοντας το μήνυμα των εκλογών, είναι ότι η Ελλάδα παραμένει από τις πρωταθλήτριες χώρες στην ακρίβεια, με τις τιμές των τροφίμων να έχουν αυξηθεί τουλάχιστον 30,5% κατά μέσο όρο από την αρχή της κρίσης.

Η τιμή του ρεύματος εκτοξεύεται και δεν έχει γίνει καμία δομική παρέμβαση για την προστασία των καταναλωτών.

Τα καρτέλ συνεχίζουν να κάνουν πάρτι και τη θερινή σεζόν, με τις τιμές των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων να συνιστούν έναν καλοκαιρινό εφιάλτη.

Η αγοραστική δύναμη των εργαζόμενων στην Ελλάδα είναι 2η από τον πάτο της ευρωπαϊκής κατάταξης.

Όσο για την αισχροκέρδεια των πολυεθνικών, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε με την επιστολή του προς την ευρωπαϊκή ηγεσία να παρέμβει, όταν ο ίδιος δεν τολμά να τις αγγίξει.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει πολλά να πει μόνο για τα «λεφτόδεντρα» του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι κατατεθειμένες προτάσεις μας είναι επισήμως κοστολογημένες από το ΓΛΚ κι έχουμε ζητήσει να τις φέρει για συζήτηση στη Ολομέλεια της Βουλής.

Ό,τι αρνείσαι να δεις, αρνείσαι να το αλλάξεις.

Όσο κι αν χρησιμοποιεί την αξιωματική αντιπολίτευση για να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές αναταράξεις από το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει ότι δεν μπορεί να αναμετρηθεί με τα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Ο πολιτικός της χρόνος τελειώνει.»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button