ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Βασίλης Μπάρκας στέρησε από την Αϊντχόφεν ένα ιστορικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα Ολλανδίας

Ο Βασίλης Μπάρκας είχε μια πολύ καλή εμφάνιση στην ισοπαλία της Ουτρέχτης απέναντι στην Αϊντχόφεν για το πρωτάθλημα Ολλανδίας, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να στερεί από την PSV ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ο Βασίλης Μπάρκας διανύει μια εξαιρετική σεζόν στην Eredivisie με τη φανέλα της Ουτρέχτης, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποτελεί το λόγο που η Ουτρέχτη δεν βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, καθώς ο 29χρονος τερματοφύλακας ήταν καθοριστικός στην ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του ενάντια στην πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, η οποία μάλιστα μετρούσε 17 νίκες σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μάλιστα με το 1-1 της Ουτρέχτης ενάντια στην PSV, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να κάνουν ρεκόρ στην ιστορία της Eredivisie, αφού δεν είχε σημειωθεί ποτέ ξανά το 18/18.

Παρόλα αυτά η Αϊντχόφεν παρέμεινε στην 1η θέση με 52 πόντους, 10 περισσότερους από την 2η Φέγενορντ, ενώ από την πλευρά της η Ουτρέχτη έχει απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

To άρθρο Ο Βασίλης Μπάρκας στέρησε από την Αϊντχόφεν ένα ιστορικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα Ολλανδίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button