Τρόπος Ζωής

Είναι παράνοια να θέλει ο Βαλάντης να του δώσω 50.000 ευρώ – Galaksias Portal News

“Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ζητήσω συγνώμη για κάτι τέτοιο” ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Λάγιος.

Με αφορμή την δικαστική διαμάχη με τον Βαλάντη, η οποία και είναι σε εξέλιξη από την περσινή σεζόν, ο Γιώργος Λάγιος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Παρασκευής (02.02.2024) στον Alpha.

«Δεν ήρθε ο ίδιος στο δικαστήριο, ήρθε ο ψυχίατρός του ως μάρτυρας. Δεν έχω ξαναπάει ως κατηγορούμενος σε δίκη, ήταν ωραία εμπειρία.

Είναι παράνοια να μου ζητάει κάποιος 50.000 ευρώ, επειδή εξηγώ κάτι που βλέπω ότι είναι λεκτική βία αντί να κατηγορείται εκείνος» τόνισε ο ψυχολόγος, αρχικά, σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες σε βραδινή του έξοδο.

Εν συνεχεία, λοιπόν, ο Γιώργος Λάγιος τόνισε στην εκπομπή του Alpha πως «ο κύριος Βαλάντης ζητά να του δώσω 50.000 ευρώ για κάτι που είδαμε όλοι να συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση.

Χθες στη δίκη έγινε ένα σόου να αποδομήσουν τη δική μου ιδιότητα και να πουν ότι δεν έχω δικαίωμα να έχω άποψη για ένα τέτοιο θέμα, επειδή έχω αυτή την επαγγελματική ιδιότητα».

  

«Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ζητήσω συγνώμη για κάτι τέτοιο. Συγνώμη πρέπει να ζητήσει ο ίδιος για τη συμπεριφορά του», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λάγιος στην τοποθέτηση που έκανε για τον γνωστό τραγουδιστή.

To άρθρο Γιώργος Λάγιος: Είναι παράνοια να θέλει ο Βαλάντης να του δώσω 50.000 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button