ΑθλητικάΕνημέρωση

Νέο Προωθητικό Πρόγραμμα SEAT MÓ 125 – Τώρα νέα τιμή 3.990€ και υψηλές επιδόσεις σε ένα πακέτο

H ΤΕΧΝΟΚΑΡ Μ.Α.Ε.Ε. θέτει σε ισχύ νέα προωθητική ενέργεια για το 100% ηλεκτρικό της scooter SEAT MÓ 125 με την τελική τιμή του να διαμορφώνεται πλέον στα €3.990.

Πιο συγκεκριμένα, η ενέργεια προβλέπει την παροχή οφέλους €1.500 για όλα τα ετοιμοπαράδοτα SEAT MÓ 125, η οποία σε συνδυασμό με το πρόγραμμα κρατικής επιδότησης ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2, διαμορφώνει την τελική τιμή του μοντέλου σε άκρως δελεαστικά επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  • ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ – €6.790
  • ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – €1.500
  • ΟΦΕΛΟΣ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2 – €1.300
  • ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ – €3.990

Το πλήρως ηλεκτρικό SEAT MÓ 125 είναι η οικολογική λύση που ανταποκρίνεται στην αστική κινητικότητα κάνοντάς τη πιο αποδοτική και βιώσιμη.

Εντελώς αθόρυβο, ισχυρό και οικονομικό με κινητήρα 7kw, αυτονομία έως 137χλμ. και μέγιστη ταχύτητα 95χλμ., είναι η ιδανική επιλογή για την εύκολη μετακίνηση στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει τρεις λειτουργίες οδήγησης Eco, City και Sport, όπου ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να προσαρμόσει την οδήγηση στα δικά του δεδομένα, ενώ ο οδηγός μπορεί να φορτίσει την

αφαιρούμενη μπαταρία σε οποιαδήποτε πρίζα και να τη μεταφέρει εύκολα και ακούραστα καθώς διαθέτει πτυσσόμενο χερούλι και ροδάκια.

Ο 50l αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα του οδηγού για δύο full face κράνη καθώς επίσης και για άλλα μικροαντικείμενα το καθιστούν ως μία μοναδική επιλογή για μια βόλτα εντός και εκτός πόλης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button