ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Ζάετς έβαλε ολοσέλιδη καταχώρηση σε εφημερίδα για να πείσει τον Μόντριτς να επιστρέψει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Λούκα Μόντριτς εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει από το καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που τον ανέδειξε, προσπαθεί να τον πείσει για να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην Κροατία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι γι’ άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιο του Κροάτη σταρ, αλλά στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την Ισπανία και η διοίκηση της Ντιναμό έχει έρθει σ’ επαφή μαζί του και προσπαθεί να τον πείσει να κλείσει την καριέρα του εκεί που την ξεκίνησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο νέος πρόεδρος της ομάδας του Ζάγκρεμπ και γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ως παίκτης και προπονητής, Βέλιμιρ Ζάετς, έβαλε ολοσέλιδη καταχώρηση στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca», όπου υπάρχει μία τεράστια φανέλα των Κροατών με το όνομα του Μόντριτς και αναμένει την υπογραφή του!

Ο 38χρονος Κροάτης σούπερ σταρ το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου φέτος θα συμπληρώσει 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.

Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διάσημος άσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή. Μάλιστα κροατικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Μόντριτς έχει ήδη ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα και η Ντιναμό είναι σε διαρκή επαφή μαζί του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button