Επικαιρότητα

Πολύ σκληρός για να «πεθάνει» ο ΑΟ Πυλίου! – Galaksias.com

Ο ΑΟ Πυλίου για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας υποδέχθηκε και επικράτησε του ΠΑΟ Βάρδας με 1-0. Με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι το ένα γκολ τους αδικεί! Με την νίκη αυτή η ομάδα του Χατζησεβαστού παίρνει ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι ουραγών την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τον Πανελευσινιακό που βρίσκεται στο +2.

Το παιχνίδι:

Η μεγαλύτερη φάση για το πρώτο ημίχρονο ήταν το σκαστό σουτ του Δρόσο που θέλησε να εκμεταλλεύτει την λάθος έξοδο του Τσεκούρα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι Βυσσινί ήταν καλύτεροι στον πρώτο ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πορτιερό των φιλοξενούμενων.

Στο 51′ ο Μεντής έβγαλε την σέντρα στον Τσιτσεκίδη, αυτός με κεφαλιά βρήκε τον Χατζηνικολάου ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ 1-0. Ο ΑΟΠ είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν σωστά στα μετόπισθεν.

ΑΟ Πυλίου : Στέφανος Χατζησεβαστός – Δημήτρης Χρυσόπουλος : Καζέλης, Μούλας, Μπριλάκης, Βουκομάνοβιτς (93′ Καρακούσης), Δρόσος, Τσιτσεκίδης (68′ Κόντζα), Εσαλέ (79′ Λάντζιος), Μεντής, Χατζηνικολάου (93′ Αλιμερκάι), Χατζηβασίλης, Τζανουλίνο

ΠΑΟ Βάρδας : Γιώργος Λαμπρόπουλος: Τσεκούρας, Κοτσώνης, Παπασπυρόπουλος, Τσεκούρας K (81′ Κόκας), Διονυσόπουλος, Λιόσης (60′ Γεωργόπουλος), Νιφορόπουλος, Κούστα (81′ Ντουλαβέρης), Πλαστουργός, Σπανός, Μπελιαρντί (58′ Μικελάτος)

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button