Τρόπος Ζωής

«Δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο λάθος» – Galaksias Portal News

Σφοδρή κριτική άσκησαν πηγές κοντά στην Μέγκαν Μάρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρη για την «πειραγμένη» φωτογραφία που δημοσίευσε η Κέιτ Μίτνλετον στα social media. «Αυτό είναι ένα λάθος που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν», ανέφεραν σύμφωνα με το Page Six.

«Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ το ίδιο πρόβλημα, θα είχαν εκμηδενιστεί. Δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για τα δύο ζευγάρια. Αυτό είναι ένα λάθος που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν… έχει καλό μάτι και τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην πειραγμένη φωτογραφία, λάθη έγιναν στον καρπό της πριγκίπισσας Σάρλοτ, στο χέρι της Μίντλετον έλειπε μια βέρα και σε άλλα σημεία. Βασιλικές πηγές είπαν στο Page Six ότι αυτή ήταν «μια ερασιτεχνική, οικογενειακή φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας». Είπαν ότι το ζευγάρι ήθελε να προσφέρει μια «άτυπη» εικόνα της οικογένειας μαζί, για την Ημέρα της Μητέρας και η πριγκίπισσα έκανε «μικρές προσαρμογές». Πηγή από το Παλάτι του Κένσινγκτον πρόσθεσε: «Η οικογένεια της Ουαλίας πέρασε μαζί την Ημέρα της Μητέρας και πέρασε μια υπέροχη μέρα».

Παρά τις εκκλήσεις για δημοσίευση της πρωτότυπης φωτογραφίας, το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι δεν θα τη δώσει στη δημοσιότητα.

Όπως σημειώνει πάντως το Page Six, το παλάτι του Κένσινγκτον είναι απίθανο να δει θετικά την παρέμβαση των πηγών κοντά στον αποξενωμένο κουνιάδο της Κέιτ Μίντλετον και αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Μια βασιλική πηγή είπε στο Page Six ότι η Μαρκλ είναι «control freak» με τις εικόνες, προσθέτοντας: «Θέλει πάντα τον τελευταίο λόγο, ειδικά όταν πρόκειται για την επεξεργασία της Vogue».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάλος με την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον κυκλοφόρησε μια φωτογραφία δική της και των τριών παιδιών της για τη βρετανική Ημέρα της Μητέρας, περισσότερο από δύο μήνες από τότε που σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις για να αντιμετωπίσει ένα μυστηριώδες πρόβλημα υγείας -για να αποδειχθεί στη συνέχει ότι η φωτογραφία είχε υποστεί βαριά επεξεργασία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τουλάχιστον τέσσερα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων -AFP, Associated Press, Getty Images και Reuters-να αποσύρουν από την υπηρεσία τους την πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε, λέγοντας ότι η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον φαίνεται παραποιημένη.

Τα μεταδεδομένα έδειξαν ότι η φωτογραφία είχε υποστεί μια βιαστική επεξεργασία την Παρασκευή και το Σάββατο πριν από την κυκλοφορία της.

Τη Δευτέρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε συγγνώμη για οποιαδήποτε «σύγχυση» που προκλήθηκε από την εικόνα, λέγοντας: «Πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button