Τρόπος Ζωής

Σε φιλανθρωπική καμπάνια για τη Γιορτή της Μητέρας η Μέγκαν Μαρκλ – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Η Μέγκαν Μαρκλ σε φιλανθρωπική εκστρατεία με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Η Μέγκαν Μαρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο «Suits», Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

Για μία νέα πρωτοβουλία του «Alliance of Moms», εν όψει της Γιορτής της Μητέρας, η Μέγκαν Μαρκλ μοιράστηκε φωτογραφίες στα social media.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός δείχνει τις τρεις κυρίες να φορούν ένα λευκό μπλουζάκι πάνω στο οποίο με κόκκινα γράμματα αναγράφεται η φράση «Αγάπα όπως μία μαμά».

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν σε «βασικές ανάγκες, εκπαίδευση και υποστήριξη έτσι ώστε οι νέοι γονείς και τα παιδιά τους να μπορούν να θεραπευτούν και να προοδεύσουν».

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Kelly McKee Zajfen ευχαρίστησε τις δύο φίλες της γράφοντας: «Όταν μιλάμε για ανθρώπους στη ζωή μας που μας ανεβάζουν όταν το έχουμε ανάγκη με αδιαμφισβήτητη δύναμη αγνής αγάπης σκέφτομαι τις συγκεκριμένες δύο. Με εμπνέετε. Με ανεβάζετε όποτε το χρειάζομαι και αγαπάτε όπως μια Μαμά».

Σημειώνεται ότι η Kelly McKee Zajfen ίδρυσε το «Alliance of Moms» το 2014.

«Σας ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξη στο «Alliance of Moms» για τη στήριξη της καμπάνιας και της νεολαίας μας. Με αυτό στηρίζετε την αποστολή να χτίσουμε ένα λαμπρό μέλλον για τους νέους γονείς που έχουν δεχτεί ανάδοχη φροντίδα. Προς τιμήν της Γιορτής της Μητέρας, ελπίζω να υποστηρίξετε και αυτήν την εκστρατεία», συμπλήρωσε στη λεζάντα.

Σύμφωνα με το Tatler, η εμφάνιση της Mέγκαν Μαρκλ πραγματοποιήθηκε εν μέσω μιας πολυάσχολης περιόδου για την ίδια, καθώς κυκλοφορεί τα πρώτα της προϊόντα από τη φιλόδοξη επιχειρηματική της κίνηση «American Riviera Orchard».

To άρθρο Σε φιλανθρωπική καμπάνια για τη Γιορτή της Μητέρας η Μέγκαν Μαρκλ – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button