ΕνημέρωσηΠολιτική

Σύνοδος ΕΛΚ: Τα θέματα που έθεσαν τα μέλη του ΕΚΗ στον Κυριάκο Μητσοτάκη – ΗράκλειοΗράκλειο
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο

Συνάντηση με μέλη του Εργατικού Κέντρου είχε κατά την έξοδο του από το ξενοδοχείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είχε μία σύντομη συνομιλία μαζί τους παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΕ κυρίου Γιάννη Παναγόπουλου.

Με τον κ. Παναγόπουλο κανονίστηκε τις επόμενες ημέρες συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά τα θέματα που τους απασχολούν με κορωνίδα την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας για όλους και κυρίως την τήρηση αυτών καθώς στην Κρήτη υπάρχουν αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρούνται.

Ένα ακόμα θέμα το οποίο έθεσαν στον πρωθυπουργό ήταν το ζήτημα της επαναφοράς του εφάπαξ στα 20 χρόνια για τους εποχικά εργαζόμενους ενώ του ζήτησαν να επανεξετάσει η κυβέρνηση και το θέμα των τριών μηνών επιδόματος ανεργίας.

Παράλληλα ζήτησαν και βοήθεια σε ότι αφορά την εκπαίδευση για τον τουριστικό τομέα αναφέροντας τους τα προβλήματα με την τουριστική σχολή του Κοκκίνι Χάνι.

Το ραντεβού με τον κ. Παναγόπουλο θα γίνει τις επόμενες ημέρες η συνάντηση εδώ ήταν σε συνέχεια της επιτυχημένης ημερίδας που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο σε συνεργασία με τα σωματεία με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού σήμερα.


Πηγή


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger