ΕνημέρωσηΤεχνολογία

SALAS International Group SA, διευρύνει τη δραστηριότητά της στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας – Galaksias Portal News

Στο χιονισμένο Νταβός της Ελβετίας, όπου «χτύπησε η καρδιά» της παγκόσμιας οικονομίας στα μέσα Ιανουαρίου, ο Νίκος Σαλαπατάρας είχε την ευκαιρία να αναθερμάνει τις σχέσεις της εταιρείας του,  SALAS International Group SA, με σημαντικούς διεθνείς παράγοντες.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων αυτών βρέθηκε η συνέργεια και ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον τομέα κυρίως της ανθρωπιστικής βοήθειας, στον οποίο οι ανάγκες αυξάνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, ως συνέπεια της γεωπολιτικής αστάθειας που καταγράφεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο Νίκος Σαλαπατάρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας SALAS International Group SA, συμμετείχε με επιτυχία και φέτος στο World Economic Forum στο Νταβός (15-19 Ιανουαρίου 2024).

Στο πλαίσιο επιχειρηματικών συναντήσεων, πραγματοποιήθηκαν επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες και με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους διαφόρων χωρών όπως για παράδειγμα Αφρικάνικές χώρες, Ινδία, ΗΠΑ, Ελβετία, με στόχο τη συνέργεια και την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον τομέα κυρίως της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Από τα αριστερά, ο κ. Βασίλης Αθανασιάδης (SALAS International Group SA), ο κ. Ashish Khandelwal (BL Agro Group), o κ. Nanveet Ravicar (BL Agro Group), o κ. Νίκος Σαλαπατάρας (SALAS International Group SA), ο κ. Manoj Kumar (BL Agro Group) και ο κ. Τάσος Βασιλειάδης (JOIST)

Ο κος Σαλαπατάρας σε συνάντησή που είχε με τον Υπουργό Οικονομικών της Νιγηρίας, κο Wale Edun, τον ενημέρωσε σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις που χρησιμοποιεί η SALAS International Group SA στον ανθρωπιστικό τομέα, ενώ συμφώνησαν στον κρίσιμο ρόλο που μπορεί να παίξει η χώρα μας ως κόμβος ανθρωπιστικής βοήθειας προς τις αφρικανικές χώρες, λόγω της θέσης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, ο κος Σαλαπατάρας μέσα από την παρουσία του στο Νταβός, φρόντισε να αναδείξει τις νέες δυνατότητες ανθρωπιστικής δράσης που μπορούν να αναπτυχθούν μέσα από σύγχρονα ψηφιακά μέσα για την αντιμετώπιση των αναγκών των πληθυσμών και των χωρών που πλήττονται από κρίσεις όπως είναι οι πανδημίες, οι φυσικές καταστροφές, οι ένοπλες συρράξεις κ.ά.

Η SALAS International Group SA, με πολυετή εμπειρία, έχει ως σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας, με πρωταρχικό μέλημα τη διαφάνεια, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και ειδικεύεται στην προετοιμασία και διανομή πακέτων ανθρωπιστικής βοήθειας, όπως κιτ τροφίμων, κιτ υγιεινής, κιτ πρώτων βοηθειών και άλλα, για ΜΚΟ, διεθνείς οργανισμούς, τοπικές κυβερνήσεις και επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button