Επικαιρότητα

‘Στηρίζουμε το ΚΕΘΕΑ’ – Galaksias.com

 

Στο δρόμο του αγώνα της εθελοντικής αιμοδοσίας ενώνουμε τη φωνή μας με όλους όσοι αγωνίζονται και διεκδικούν,όπως το πολυώνυμο τμήμα του ΚΕΘΕΑ Κοζάνης.

Η επιστημονική κατάρτισή τους η επιμονή και υπομονή τους είναι μάθημα ζωής για όλους μας εδώ στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών “Σταγόνα Ελπίδας”.

Ετσι  μαζί κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνος δυνατόν κάποιοι άνθρωποι να Απεξαρτηθούν από τις κακές συνήθειες, όπως αλκοόλ, εξαρτισιογόνες ουσίες, μπούλινκ, εθισμός στο ίντερνετ κ.α.

 Παράλληλα  μπορούν  γίνουν “τακτικοί εθελοντές αιμοδότες, αιμοπεταλιοδότες & δωρητές μυελού οστών για όσους έχουν ανάγκη.

 Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του πολυδύναμου τμήματος  ΚΕΘΕΑ Κοζάνης που επισκέφθηκαν το γραφείο του συλλόγου μας,  για άλλη μια φορά,  και συζητήσαμε για εξορμήσεις, ενημερώσεις,  κοινές δράσεις για το καλό όλων.

Στηρίζουμε το ΚΕΘΕΑ, συνεργαζόμαστε και καλούμε τους Συλλόγους Γονέων Κηδεμόνων, τους Αθλητικούς & Πολιτιστικούς Συλλόγους, Κοινότητες, καθώς επίσης κάθε οργανωμένη ομάδα, κοινότητα να συμμετέχει-οργανώσει συζήτηση για ενημέρωσή σας.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας, το πολυώνυμο τμήμα του ΚΕΘΕΑ και το τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης σας απλώνουμε το χέρι συνεργασίας.

Μια αλληλέγγυα συνεργασία για τον Άνθρωπο.

Το mail μας για επικοινωνία…

Μαζί Μπορούμε

Είναι στο χέρι μας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button