Τρόπος Ζωής

Χειρουργήθηκε η 22χρονη που την μαχαίρωσαν στην Ερμού – Galaksias Portal News

Βίντεο με την στιγμή της σύλληψης του Ιρακινού δράστη, που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού, εξασφάλισε η «Ζούγκλα» και φαίνονται οι αστυνομικοί να περνούν χειροπέδες στον άνδρα, χωρίς ο ίδιος να φέρει καμία αντίσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης αφού ενημέρωσε πως αντιμετωπίζει ζητήματα ψυχικής υγείας, ισχυρίστηκε πως «η νεαρή είναι πράκτορας των Γερμανών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι αρχές στην αρχή ερευνούσαν το ενδεχόμενο να γνωρίζονται η γυναίκα με τον δράστη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται ότι πρόκειται για έναν ψυχικά διαταραγμένο άνδρα, ο οποίος έκανε μια τυχαία επίθεση στον δρόμο.

 

Η νεαρή κοπέλα (22 ετών) που μαχαιρώθηκε από τον άνδρα ηλικίας 32 ετών με καταγωγή από το  Ιράν, στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3) υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς ο δράστης την είχε χτυπήσει με το μαχαίρι δύο φορές την ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 22χρονη είχε υποστεί πνευμοθώρακα – το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα- ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό, ενώ εκτιμάται ό,τι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button