ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ο Ολυμπιακός μ’ εντυπωσίασε! Πλεονέκτημα που η ρεβάνς είναι στην έδρα μας» – Galaksias Portal News

Η ηχηρή πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ -με ανατροπή και σκορ 6-1- εντυπωσίασε το “αστέρι” της Φενέρμπαχτσε, Εντίν Τζέκο. Οι δηλώσεις του έμπειρου Βόσνιου επιθετικού, μετά την κλήρωση της ομάδας του με τους “ερυθρόλευκους” στα προημιτελικά του Conference League.

Ο αρχηγός της Φενερμπαχτσέ, Έντιν Τζέκο, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης, ανάμεσα στην ομάδα του και τους «ερυθρόλευκους», που θα συναντηθούν στα προημιτελικά του Conference League.

Ο διεθνής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη επιθετικός μιλώντας στην τηλεόραση της Φενέρμπαχτσε (FB TV), είπε ότι παρακολούθησαν τον αγώνα στον οποίο ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Κέρδισαν 6-1, αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες μαζί μας είναι 50-50. Επειδή κάθε ομάδα σε αυτό το επίπεδο είναι καλή, άρα οι πιθανότητές τους είναι ίσες”, ανέφερε ο Εντίν Τζέκο.

Μιλώντας σχετικά με το εάν αποτελεί πλεονέκτημα για αυτούς να παίξουν τον δεύτερο αγώνα εντός έδρας, ο Τζέκο είπε: “Δεν υπάρχει πλεονέκτημα εκτός έδρας γκολ στο σημερινό ποδόσφαιρο. Επομένως, φυσικά, το να παίξουμε τον δεύτερο αγώνα εντός έδρας έχει πλεονεκτήματα. Ωστόσο, δεν μπορώ πείτε ότι είναι ένα πλεονέκτημα 100 τοις εκατό. Όπως είδαμε στον αγώνα της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, κερδίσαμε εκτός και χάσαμε εντός έδρας. Φυσικά, το πιο σημαντικό θα είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς που θα παίξουμε εκεί”.

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Εντίν Τζέκο: «Ο Ολυμπιακός μ’ εντυπωσίασε! Πλεονέκτημα που η ρεβάνς είναι στην έδρα μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button