Υγεία & Διατροφή

Διασωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγος του

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του Ειρήνη Βενιέρη, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (18/2) στο διαμέρισμά τους, στο Κολωνάκι.

Βέβαια, ο αθλητικογράφος έχει πλέον διασωληνωθεί και η γυναίκα του φέρει σοβαρά εγκαύματα, ενώ τέθηκε και σε μηχανική υποστήριξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Μαυρομμάτης φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγος του φέρει πιο σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματος της.

Οι γιατροί έχουν ήδη ξεκινήσει δεύτερο κύκλο εξετάσεων για τους δύο τραυματίες και αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας τους.

Υπενθυμίζεται ότι, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 5 το πρωί της Κυριακής, 18 Φεβρουαρίου, όταν 12 πυροσβέστες, με τρία οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο έσπευσαν στην οικία του ζευγαριού που είχε πάρει φωτιά. Η πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει το ζεύγος, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα στη μεζονέτα του 2ου και 3ου ορόφου της πολυκατοικίας, στην οδό Αναγνωστοπούλου. Όπως όλα δείχνουν, κάποιος είχε αφήσει αναμμένη την ηλεκτρική κουζίνα.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι:

Η είσοδος του σπιτιού του Μιχάλη Μαυρομμάτη

Το καμένο σπίτι του αθλητικογράφου στο Κολωνάκι

Η πολυκατοικία που πήρε φωτιά

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button