ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Δεύτερος «περίπατος» για την εθνική, 23-4 τη Βραζιλία – Galaksias Portal News

Πρωινός… περίπατος υπ΄ αριθμόν 2 για την εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέτριψε με 23-4 τη Βραζιλία, σε ένα ματς όπου δέχθηκε τρία γκολ μέσα σε ένα διάστημα 3,5 λεπτών στην πρώτη περίοδο και άλλο ένα προς τη λήξη του αγώνα.

Όπως ήταν εξ αρχής αναμενόμενο, η πρώτη θέση του Β΄ ομίλου και η απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί την Παρασκευή (9/2, 18:00) στο ματς με τη Γαλλία, Οι «τρικολόρ» νίκησαν 16-9 την Κίνα στο εναρκτήριο παιχνίδι της σημερινής ημέρας και έφτασαν κι αυτοί τους έξι βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θοδωρής Βλάχος αυτή τη φορά έδωσε… ρεπό στον Άγγελο Βλαχόπουλο (στην πρεμιέρα δεν είχε παίξει ο Γιάννης Φουντούλης), ενώ ο Νίκος Παπανικολάου έκανε ντεμπούτο σε μεγάλη διοργάνωση, παίρνοντας τη θέση του Ζαννή Αλαφραγκή. Η εθνική δέχθηκε τρία γκολ στην πρώτη περίοδο, αλλά επιθετικά βρήκε από το ξεκίνημα ρυθμό, «χτύπησε» από την περιφέρεια και στην κόντρα και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες. Όταν οι διεθνείς άρχισαν να πρεσάρουν, οι Βραζιλιάνοι δεν είχαν απαντήσεις και έμειναν «άσφαιροι» για 24 λεπτά, με την ελληνική ομάδα να πετυχαίνει 20 αναπάντητα γκολ!

Οι δύο τερματοφύλακες μοιράστηκαν το χρόνο συμμετοχής, με τον Μάνο Ζερδεβά και ξεκινάει και τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο να τον αντικαθιστά στα μισά του τρίτου οκταλέπτου. Σκόραραν όλοι οι παίκτες γηπέδου πλην του Γκιουβέτση, με τον Παπανικολάου να σημειώνει κι αυτός το παρθενικό του γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 4-0, 6-0, 7-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας 3, Αργυρόπουλος 3, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης 1, Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος 3, Παπανικολάου 1

Βραζιλία (Μπάρμπαρο Ντίας): Μπαρέλα, Καμπράλ, Ναρντάκι, Κοουτίνιο, Αντράντε, Ρ. Ρεάλ, Π. Ρεάλ 1, Πιρές 2, Ντα Σίλβα, Γκιμαράες 1, Σίλβα, Μέντες, Καρσαλάντε.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button