ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ΕΠΟ θα ζητήσει από την κυβέρνηση την αναβάθμιση του VAR με ημιαυτόματο οφσάιντ και «goal line technology»

 Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως θα ζητήσει συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς της Κυβέρνησης, για την ανανέωση της σύμβασης του VAR, αλλά και την αναβάθμισή του.

Είδηση προέκυψε από τη συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ τη Δευτέρα (04.03.2024). Όπως έγινε γνωστό, η Ομοσπονδία σκοπεύει να ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για να ζητήσει -σε συνεννόηση με τη Super League– την ανανέωση της σύμβασης για το VAR, αλλά και την αναβάθμισή του με την προσθήκη του «goal line technology» και του ημιαυτόματου οφσάιντ.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που συνεδρίασε την Δευτέρα 4/3/2024, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Επικύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, να σταλεί κοινή επιστολή από την ΕΠΟ και την Super League προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, και να ζητηθεί συνάντηση -παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση- με αντικείμενο την ανανέωση της σύμβασης για το VAR που εκπνέει τον προσεχή Σεπτέμβριο, καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος με την προσθήκη του ημιαυτόματου οφσάιντ και της τεχνολογίας «goal line».

To άρθρο Η ΕΠΟ θα ζητήσει από την κυβέρνηση την αναβάθμιση του VAR με ημιαυτόματο οφσάιντ και «goal line technology» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button