Τρόπος Ζωής

«Παιδιά, η ζημιά έχει γίνει» – Galaksias Portal News

Αποφασισμένος να πάει σε εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης, όπως είπε και ο ίδιος μιλώντας σε συνέδρους.

Σε βίντεο που ανέβασε η εφημερίδα Αυγή στο Χ (πρώην Twitter), φαίνεται ο Στέφανος Κασσελάκης να συνομιλεί με κόσμο και να απαντάει στις προτροπές να μην πάει σε εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό ο κ. Κασσελάκης λέει σε πηγαδάκι με συνέδρους που του ζήτησαν να μην πάει σε εκλογές, «Όχι παιδιά, η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ για την ζημιά».

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι,  είναι σε εξέλιξη από χθες το βράδυ κίνηση συλλογής υπογραφών με σκοπό τη ματαίωση των εκλογών για τον νέο πρόεδρο.

Δείτε το έγγραφο:

Αναλυτικά στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

«Ως ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γνωρίζοντας

την ταλαιπωρία και την κούραση που έχουν υποστεί τα μέλη μας από τις αλλεπάλληλες διαδικασίες και τις αποχωρήσεις μελών μας και
τη σημαντική εργασία που έχει γίνει για την ανασυγκρότηση των οργανώσεων, η οποία εξελίσσεται με στόχο να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.
Αλλά πάνω από όλα γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας μπροστά στη μάχη, πραγματική μάχη, των ευρωεκλογών που θα καθορίσει εν πολλοίς το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θεωρούμε ότι

ο Πρόεδρος και τα Όργανα κάθε βαθμού έχουν την απόλυτη υποχρέωση να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές συντεταγμένα και αποφασιστικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε εσωστρεφή διαδικασία που θα πλήξει περαιτέρω την αξιοπιστία μας, και, στη συνέχεια, με άνεση χρόνου, να προχωρήσουμε στην αναγκαία οργανωτική και καταστατική αναδιοργάνωση του κόμματος που θα του επιτρέψει να παίξει τον ρόλο που όλες και όλοι θέλουμε για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Ως εκ τούτου

Ζητάμε από το Σώμα του Συνεδρίου να καταψηφίσει οποιαδήποτε διαδικασία για εκλογή Προέδρου».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button