Επικαιρότητα

Τι αναφέρει η μητέρα της ανήλικης για τις κατηγορίες για τον 78χρονο πατέρα της – Galaksias.com

Το 9χρονο τότε κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια, μέχρι που αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο

Βαρύτατες κατηγορίες για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης εγγονής του, αντιμετωπίζει ένας 78χρονος από το Κερατσίνι. Φέρεται να βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των 9 ετών μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της. Η μητέρα του 14χρονου σήμερα κοριτσιού, έχει μιλήσει για τις δραματικές στιγμές που έζησε το παιδί της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 78χρονος φέρεται να βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των 9 ετών μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της. Μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά ζούσαν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι.

Το 9χρονο τότε κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια, μέχρι που αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, όχι όμως σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλον. Κάπως έτσι έφτασε στα αυτιά της μητέρας, του πατέρα και της γιαγιάς το περιστατικό αυτό.

Για όλα όσα υποστηρίζει ότι περνούσε στα χέρια του παππού της η μητέρα σήμερα φαίνεται να συνδέει και να ερμηνεύει κάποιες συμπεριφορές της ανήλικης κόρης της, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι διαπίστωνε την αρνητικότητα του παιδιού στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό.

Φαίνεται να υποστηρίζει ωστόσο ότι δεν έχει υπάρξει βιασμός.

Συγκεκριμένα, με τα όσα υποστηρίζει η μητέρα, η οποία αναφέρει: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου Δραπετσώνας και αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button