ΕνημέρωσηΠολιτική

«Tον… ήπιαμε»! Η ατάκα της Θεοδώρας Τζάκρη σε αγρότες που άφησε όλους με ανοιχτό στόμα

Άφωνο άφησε το ακροατήριό της η Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλευτής και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε αγρότες στη Βέροια, αναφέρθηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στην αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίσει τον αγροτικό κόσμο.

Η Θεοδώρα Τζάκρη επέλεξε έναν άκρως εκλαϊκευμένο τρόπο να χαρακτηρίσει από εκδήλωση στη Βέροια τη χαμηλή απήχηση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στους αγρότες.

«Ήταν μεγάλη αποτυχία που δεν καταφέραμε να έρθουμε κοντά στον αγροτικό κόσμο», είπε η βουλευτής και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Ίσως δεν είχαμε σαφείς θέσεις, ίσως δεν έχουμε ικανά στελέχη, σε κάθε περίπτωση σ’ αυτόν τον τομέα… τον ήπιαμε! Σε μία κοινωνία που το 80% της οικονομίας προέρχεται από τον πρωτογενή τομέα, δείτε σ’ αυτήν την αίθουσα που είμαστε πάνω από 100 άτομα, πως έχουμε μόλις τρία στελέχη που ασχολούνται με τη γεωργία. Κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά!».

Δείτε το βίντεο μετά το 20:30:

 Η ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη για την εκδήλωση:

 

 

To άρθρο «Tον… ήπιαμε»! Η ατάκα της Θεοδώρας Τζάκρη σε αγρότες που άφησε όλους με ανοιχτό στόμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button