ΕνημέρωσηΠολιτική

Τέσσερις μύθοι και μία αλήθεια: Το βίντεο του υπουργείου Υγείας για τις ΜΕΘ

Τη δική της εκδοχή για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας μέσα από ένα αναλυτικό βίντεο, δίνει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με τον καυστικό επίλογο που τονίζει ότι «τα ψέματα τελείωσαν, είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε το ΕΣΥ και συνεχίζουμε».  

Από την αρχή της πανδημίας, έχει ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση – η οποία κορυφώνεται τον τελευταίο καιρό – για τις ΜΕΘ στο δημόσιο σύστημα υγείας, για τις διασωληνώσεις των ασθενών, πολλές από τις οποίες πραγματοποιούνται και εκτός Μονάδων, καθώς και για τον αριθμό των ανθρώπων που καταλήγουν (100 περίπου καθημερινά) ο οποίος τις τελευταίες πολλές εβδομάδες, είναι γεγονός ότι προβληματίζει σφόδρα.

Συγκεκριμένα στο βίντεο του υπουργείου Υγείας με τίτλο «4 μύθοι και 1 αλήθεια» παρουσιάζεται το έργο του υπουργείου στα νοσοκομεία, οι νέες κλίνες που αναπτύχθηκαν, τα μηχανήματα που προμηθεύθηκαν τα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και το προσωπικό που προσλήφθηκε προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες που προέκυψαν λόγω COVID-19. Αναφέρεται ακόμη, πόσο υποστηρίχθηκαν με κλίνες, κάποια νιοσοικομεία, όπως ΣΩΤΗΡΙΑ, ΚΑΤ, Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger