Τρόπος Ζωής

Δεν σηκώθηκε να πει συγγνώμη – Galaksias Portal News

Πριν από μερικές εβδομάδες η Κατερίνα Λιόλιου έγινε… viral για την αντίδρασή της όταν θαμώνας του κέντρου όπου εμφανιζόταν της πέταξε, κατά λάθος, μαζί με τα λουλούδια κι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, τραυματίζοντάς την στο μάτι.

Όταν το βράδυ της Τρίτης (05.03.2024) η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για το περιστατικό. Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πως ήξερε ποιος πέταξε το αντικείμενο και πως δεν ζήτησε καν συγγνώμη.

«Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τσιγάρο. Δεν νιώθω ότι έγινε επίτηδες, δεν μπορώ να το πιστέψω.

Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου, μου έσκισε ένα εκατοστό το μάτι μου και ο κόσμος πανικοβλήθηκε. Ένιωσα αντί για φόβο, ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι.

Ο άλλος ήρθε να πληρώσει για να πιεί το ποτό του και να με ακούσει κι εγώ τον ξενέρωσα.

Δεν μου άρεσε που δεν σηκώθηκε να μου πει συγνώμη, ότι το έκανε κατά λάθος, ενώ ξέραμε από ποιο τραπέζι έγινε. Ήμουν πολύ ευγενική, αν με δεις στο βίντεο. Του ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει», είπε η τραγουδίστρια.

«Είμαι πάντα ερωτευμένη, δεν μπορώ την αποστειρωμένη ζωή, είμαι καλλιτέχνης. Πάντα υπάρχει ένα φλερτ στην ατμόσφαιρα. Φαντάσου μια ζωή χωρίς το φλερτ και τη μουσική, αυτά είναι η χρυσόσκονη της ζωής», είπε σε άλλο σημείο της συζήτησης η Κατερίνα Λιόλιου.

«Μη με βλέπεις έτσι σκληρή. Έχω πολλές άμυνες και φίλτρα, μέσα μου είμαι χαλί», συμπλήρωσε.

«Το να πάρεις ένα μαγαζί στην πλάτη σου είναι μεγάλη ευθύνη. Πάντα έχεις στο μυαλό σου το προσωπικό, το πώς θα πάει. Λες: πάμε να κάνουμε κάτι ομαδικό εδώ. Αν δεν μπορέσει ο άλλος να δει το όραμα που έχω, δεν μπορεί να συνυπάρξει», ανέφερε η Κατερίνα Λιόλιου με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της στο LUX στις 8 Μαρτίου.

To άρθρο Κατερίνα Λιόλιου για τον άνθρωπο που της πέταξε ηλεκτρονικό τσιγάρο: Δεν σηκώθηκε να πει συγγνώμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button