Επικαιρότητα

Δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα – Galaksias.com

Στην σημαντική ενίσχυση του Διαδημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Σάμου προχώρησαν οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα». Συγκεκριμένα δώρισαν είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, παιδικές οδοντόβουρτσες, παιδικές οδοντόκρεμες, βρεφικές πάνες, αφρόλουτρα και σερβιέτες) τα οποία προορίζονται για τις 310 οικογένειες που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο παντοπωλείο ως διακιούχοι.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αντώνης Καραμηνάς ευχαρίστησε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για την ευγενική δωρεά τους που όπως τόνισε αποτελεί σημαντική ενίσχυση. «Η συνεχής υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη αποτελεί δείκτη ευαισθησίας και πολιτισμού. Το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες και θα ήθελα, με την ευκαιρία, να επισημάνω πόσο σημαντική είναι η στήριξη με δωρεές και να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά μας» δήλωσε ο κ. Καραμηνάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο το ποσό που προϋπολογίστηκε για τις ανάγκες του Παντοπωλείου είναι πολύ μικρότερο των αναγκών του για αυτό το λόγο θα υπάρξει δράση ευαισθητοποίησης των δημοτών ώστε οι δικαιούχοι του Διαδημοτικού Παντοπωλείου να απολαμβάνουν περισσότερα αγαθά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button