Κόσμος

«Μετά την αποχώρηση του Τσίπρα το κόμμα βρίσκεται σε κρίση» – Galaksias.com

Στο βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της Κυριακής (25/2) ανέβηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου και τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό, έγινε από παρένθεση κανόνας».

Η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, πρόσθεσε ότι «το κόμμα μας μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα απο την ηγεσία βρίσκεται σε κρίση. Δεν είναι το πένθος της ήττας. Είναι η κατάθλιψη της διαχείρισής της από τους διαδόχους του Αλέξη Τσίπρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συλλογική ευθύνη υπάρχει, κανείς δεν εξαιρείται, όλοι παίρνουμε το κομμάτι που μας αναλογεί» συνέχισε και πρόσθεσε ότι «έξι μήνες τώρα και δε μπορούμε να αρθρώσουμε συνεκτικό αντιπολιτευτικό λόγο. Χωρίς στίγμα, χωρίς ταυτότητα. Με παλινωδίες και μπρος πίσω».

Μάλιστα, τόνισε ότι «κάποιοι ζητάνε να μη στηθούν κάλπες, να το ζητάνε με το επιχείρημα ότι θα χάσουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για πάμε καλά στις ευρωεκλογές. Ενώ στη πραγματικότητα έχουν ήδη προεξοφλήσει την αποτυχία στις ευρωεκλογές, αλλά το θεωρούν δευτερεύον. Γιατί; Μα γιατί δεν είναι έτοιμοι και θέλουν να θέσουν θέμα προέδρου μετά την ήττα που θα τη χρεώσουν τότε στον πρόεδρο. Και εντωμεταξύ να ετοιμαστούν αδιαφορώντας για το που θα έχουμε κατρακυλήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button