Τρόπος Ζωής

Και σκηνοθέτης η JLo – Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο το «This is Me… Now» – Δείτε το τρέιλερ

Η τραγουδίστρια ηθοποιός και παραγωγός Τζένιφερ Λόπεζ κάνει ένα ακόμα βήμα στην καλλιτεχνική της καριέρα. Τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει την δική της ταινία εμπνευσμένη από τον νέο της μουσικό άλμπουμ με τίτλο «This is Me… Now».

Στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μάλιστα και το τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Η λατίνα σταρ μοιράζεται τη δική της ιστορία αγάπης με τους θαυμαστές της δίνοντας στην δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ διάρκειας δύο λεπτών για τη νέα της ταινία με τίτλο «This is Me… Now: A Love Story».

Παράλληλα με την κυκλοφορία της ταινίας στις 16 Φεβρουαρίου, θα γίνει και η κυκλοφορία του νέου μουσικού άλμπουμ της τραγουδίστριας, 10 χρόνια μετά την τελευταία της δισκογραφική δουλειά.

«Έχω χρόνια να είμαι τόσο νευρική, ενθουσιασμένη, φοβισμένη και ενθουσιασμένη για να μοιραστώ κάτι μαζί σας!!! Η ιστορία του ταξιδιού από το ”This Is Me… Then” στο ”This Is Me… Now” είναι το πιο προσωπικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ», γράφει η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Η μουσική εμπειρία συνεχίζεται στις 16 Φεβρουαρίου, όταν θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ ”This Is Me… Now” και το ”This Is Me…Now: A Love Story”, το νέο μου Amazon Original που θα προβάλλεται στο Prime Video», πρόσθεσε.

Εκτός από την Τζένιφερ Λόπεζ το κάστ συμπληρώνουν και άλλα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Αναέμεσα τους είναι ο σύζυγός της Μπεν Αφλεκ και οι Τρέβορ Νόα, Φατ Τζο, Κιμ Πέτρας, Post Malone, Σοφία Βεργκάρα και Τζένιφερ Λιούις.

 

Η JLo συνέγραψε το σενάριο μαζί με τους Ματ Γουόλτον και Κρίς Σάφερ. Σχετικά με τη σκηνοθεσία, αυτή έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Grammy Ντέιβ Μέγιερς, σύμφωνα με το People.

To άρθρο Και σκηνοθέτης η JLo – Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο το «This is Me… Now» – Δείτε το τρέιλερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button