Τρόπος Ζωής

Η απάντηση Λασκαράκη στη Γερονικολού για τον ίδιο ρόλο σε παράσταση της Μιμής Ντενίση

Ήταν πριν από μερικές μέρες όταν η Κατερίνα Γερονικολού είχε μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη για τον πρώτο της ρόλο σε παράσταση της Μιμής Ντενίση. Έναν ρόλο που, όπως είπε, αρχικά είχε η Βάσω Λασκαράκη. Η δεύτερη, όμως, δεν… θυμάται κάτι. 

Η Κατερίνα Γερονικολού, περιγράφοντας πώς ξεκίνησε η συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση, είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη ότι ζήτησε ρόλο στη θεατρική παράσταση «Το Άνθος του Κάκτου» αλλά είχε δοθεί στη Βάσω Λασκαράκη και όταν εκείνη αποχώρησε, η γνωστή ηθοποιός και θιασάρχης, της τηλεφώνησε. 

«Συνεργαζόμαστε μαζί 14 χρόνια. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική θεατρική παράσταση. Έχει πολλή πλάκα, γιατί τότε ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη και ανέβαζε το «Άνθος του κάκτου». Μου είπε ότι για αυτό το έργο υπήρχε ένας ρόλος που θα μου πήγαινε πάρα πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση για να με δει ως οντισιόν.

Με παρότρυνε να το κάνω αυτό, πήγα στο γραφείο της και μου είπε ότι δυστυχώς έχω κλείσει, αλλά ήθελα να σε γνωρίσω. Εν τω μεταξύ για αυτόν τον ρόλο είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω Λασκαράκη, με πήρε τηλέφωνο η Μιμή και μου είπε: “έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα”», είχε πει η Κατερίνα Γερονικολού στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Βάσω Λάσκαράκη, όμως, δεν θυμάται έτσι τα πράγματα… 

«Εμένα τότε ήταν η πρώτη μου δουλειά σε θέατρο στην Αθήνα, το “Άνθος του Κάκτου”, τη σεζόν 2009-10. Και μετά από εμένα, τον ρόλο μου έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, εκεί γνωριστήκαμε κιόλας. Εγώ αυτό έχω να δηλώσω», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη στην κάμερα του Super Κατερίνα.

 

«Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Εμένα μου έδωσε τον ρόλο η Μιμή Ντενίση το 2009 και μετά αντικατάσταση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου», συμπλήρωσε η Βάσω Λασκαράκη, «αδειάζοντας» την Κατερίνα Γερονικολού. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button