Κόσμος

Τα νέα clogs από τα Bershka αγκαλιάζουν την τάση του metaverse


Η Bershka ένωσε τις δυνάμεις της με το RAL7000STUDIO για τη δημιουργία ενός ζευγαριού mules με σύγχρονο και cool σχεδιασμό που αγκαλιάζει την τάση του metaverse.

Σχεδιασμένο με όγκους γλυπτικής που χαρακτηρίζονται από οργανικές γραμμές εμπνευσμένες από φυσικά στοιχεία, το μοντέλο θα μπορούσε να προσληφθεί ως ένα οξύμωρο.

Αυτό που με μια πρώτη ματιά μοιάζει ένας όγκος από πέτρα λαξευμένος στο χέρι, τελικά αποδεικνύεται ότι είναι ένα από τα ελαφρύτερα παπούτσια χάρη στη συνεργασία με την XL EXTRALIGHT.

Το προϊόν διαθέτει μια σύνθεση αναπτυγμένη από την XL EXTRALIGHT που προέρχεται κατά 51% από βιομηχανικά απόβλητα. Το γεγονός αυτό καθιστά το κάθε ζευγάρι μοναδικό χάρη στην ακανόνιστη επιφάνεια και την τυχαία διανομή των ανακυκλωμένων στοιχείων στο προϊόν.

Η νέα συνεργασία έχει ως στόχο να σπάσει το φράγμα του ψηφιακού, για να εγγυηθεί ότι το προϊόν θα βγει από την οθόνη ώστε να είναι πλήρως απτό και διαδραστικό στην πραγματική ζωή, κερδίζοντας αξιοπιστία τόσο στον φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο.

Η συνεργασία RAL7000STUDIO x BERSHKA γεννιέται μέσα από μια προσεκτική παρατήρηση της πραγματικότητας που στόχο έχει να κάνει το σχέδιο να είναι προσιτό και να προσαρμόζεται στις ανάγκες ενός κοινού συνειδητοποιημένου όσον αφορά την καινοτομία στη βιομηχανία της μόδας.

Το RAL7000STUDIO θα διαθέσει το μοντέλο για προπώληση στις 12 Σεπτεμβρίου σε 3 αποκλειστικές χρωματικές εκδοχές στην ιστοσελίδα του RAL7000ITEMS.

Η BERSHKA θα λανσάρει επισήμως τη συνεργασία σε έναν και μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων στις 14 Σεπτεμβρίου στο bershka.com και σε 16 επιλεγμένα καταστήματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger