Τρόπος Ζωής

Έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο αλλά τώρα είμαι καλά – Galaksias Portal News

Την περιπέτεια υγείας που βίωσε πρόσφατα αποκάλυψε ο Σταμάτης Γονίδης. Μίλησε επίσης για την κόρη του, Στεφανία, τη Σοφία Βόσσου και το απίστευτο συναίσθημα να είναι παππούς.

Με αφορμή την υπογραφή συμβολαίου με την Panik Records, ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, ενώ αποκάλυψε και ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί κάποια στιγμή αλλά τώρα είναι καλά.

«Είχα εκκολπώματα στο έντερο κι έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες, αλλά τώρα είμαι καλά», είπε ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Υπέγραψα στην Panik Records επειδή θεωρώ πως είναι η καλύτερη αυτήν την στιγμή στη δισκογραφία. Καλλιτεχνικά θα βρίσκομαι στο Ποσειδώνιο με τον Στέλιο Ρόκκο.

Αποφεύγω τις συνεντεύξεις γιατί δεν το ’χω, δεν τα πάω καλά με το lifestyle.

Η δεκαετία του ‘90 ήταν εντελώς διαφορετική, τα ραδιόφωνα ήταν διαφορετικά, τώρα παίζουν τραγούδια με άλλο στυλ κι αυτό παρασύρει κι εμάς τους λαϊκούς για να μπορέσουμε να υπάρχουμε», συνέχισε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Στο σπίτι μου δεν υπάρχει χώρος για περισσοτέρους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους. Το κομμάτι που είπα “τα κατάφερα” ήταν ο “Φωτογράφος”, έφτιαξα σχολή έτσι. Ήθελα να γίνω κάπως γνωστός αλλά έγινα πολύ, δεν το είχα ονειρευτεί αυτό.

Πιστεύω ότι υπάρχουν αόρατες δυνάμεις. Πιστεύω υπάρχει ο Ιησούς Χρηστός κι αν δεν ήθελε ο Θεός, δε θα κάναμε τίποτα.

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πολύ ‘επικίνδυνη’, μπορούν να πάρουν τη φωνή σου και να βάλουν ότι έχεις πει κάτι ενώ δεν το έχεις πει. Αυτό πρέπει να απαγορευτεί αυστηρά», συνέχισε.

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε: «Με τη Σοφία Βόσσου κάναμε παρέα σαν φίλοι πρώτα, έτσι είναι όπως τα ’πε (σ.σ. ότι είχαν σχέση οκτώ μήνες).

Όταν λέω σε κάποιον επανειλημμένα ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, τότε εκνευρίζομαι και μπορεί να παραφερθώ και να μιλήσω άσχημα.

  

Η κόρη μου, Στεφανία, τραγουδάει καλύτερα τραγούδια που έχει ακούσει από τους άλλους, τα καινούργια τα ψάχνει. Όσο τρυφερός είμαι μαζί της, άλλο τόσο αυστηρός είμαι στο θέμα του τραγουδιού.

Το ότι είμαι παππούς είναι κάτι απίστευτο που ζω, είναι κάτι που δεν το είχα ονειρευτεί».

To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: Έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο αλλά τώρα είμαι καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button