ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Ράτκλιφ «ψήνει» την επιστροφή του «βασιλιά» Καντονά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ μπήκε στο μετοχολόγιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα έχει τον πρώτο λόγο για κρίσιμες αποφάσεις και σχεδιάζει τις πρώτες του κινήσεις, ενόψει της νέας σεζόν. Η επιστροφή του Ερίκ Καντονά στο «Ολντ Τράφορντ» φαίνεται πως είναι μια μεγάλη του επιθυμία.

Ο Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στα σχέδια του είναι και μια συμβολική κίνηση, που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους φίλους της ομάδας, καθώς είναι σ’ επαφές για να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ» ο θρύλος Ερίκ Καντονά!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» ο διάσημος Γάλλος συζητά ν’ αναλάβει κάποιο ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος: «Σίγουρα δεν υπάρχει θέμα για κάποια θέση στο τεχνικό τιμ, αλλά ίσως κάτι άλλο», τόνισε ο 57χρονος Καντονά και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος πως με τον Ράτκλιφ στη διοίκηση η ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη Γιουνάιτεντ, είναι οπαδός της από μικρό παιδί και θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει. Οπως έκανα κι εγώ. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο για τα χρήματα. Είναι το πάθος μου. Μάλιστα θα πλήρωνα για να φορέσω τη φανέλα της Μάντσεστερ…»

Ο θρυλικός Ερίκ Καντονά αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περίοδο 1992-1997και κατάφερε να μπει στις καρδιές των φιλάθλων της και να κερδίσει τον χαρακτηρισμό “King Erik” (σ.σ Βασιλιάς Έρικ). Είχε κατακτήσει συνολικά πέντε τίτλους αγγλικού πρωταθλήματος -εκ των οποίων τέσσερις με τους «κόκκινους διαβόλους»-, τέσσερα Λιγκ Καπ και δύο Κύπελλα Αγγλίας.

To άρθρο Ο Ράτκλιφ «ψήνει» την επιστροφή του «βασιλιά» Καντονά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button