Τρόπος Ζωής

Δεν έχω πάει και δεν θα πάω στην Τουρκία – Galaksias Portal News

“Έχω μια απέχθεια στους αμανέδες -αν και είναι κάτι τρομερό και εξαιρετικό- γιατί 6 η ώρα το πρωί μας ξυπνούσαν οι αμανέδες από τους μιναρέδες της Λευκωσίας και 6 η ώρα το απόγευμα πάλι ακούγαμε τον Χότζα να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε εδώ” περιγράφει η Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης (27.02.2024).

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μίλησε για τις μνήμες που έχει από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και για το γεγονός πως δεν έχει καμία επιθυμία να ταξιδέψει στην Τουρκία.

«Ο ελληνισμός της Κύπρου κινδυνεύει από πολλά. Από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μπει στην Κύπρο και σε λίγο καιρό οι μετανάστες -αφομοιώνονται- οι Τούρκοι έποικοι, θα είναι η πλειοψηφία στο νησί.

Από αυτήν την άποψη η Κύπρος κινδυνεύει να χάσει την ισορροπία και να χαθεί ο ελληνισμός από την Κύπρο» σημείωσε η Κωνσταντίνα.

   

«Δεν έχω πάει στην Τουρκία και δεν θα πάω. Δεν φταίνε οι λαοί, αλλά δεν νιώθω και καλά.

Έχω μια απέχθεια στους αμανέδες -αν και είναι κάτι τρομερό και εξαιρετικό- γιατί 6 η ώρα το πρωί μας ξυπνούσαν οι αμανέδες από τους μιναρέδες της Λευκωσίας και 6 η ώρα το απόγευμα πάλι ακούγαμε τον Χότζα να μας υπενθυμίζει ότι “είμαστε εδώ”. Είναι όλα αυτά μέσα μας» πρόσθεσε η Κωνσταντίνα.

To άρθρο Κωνσταντίνα: Δεν έχω πάει και δεν θα πάω στην Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button